Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν επίσημα οτι εξοπλίζουν τους Σύρους Κούρδους μαχητές

Ο εκπρόσωπος του Πενταγώνου, ταγματάρχης Άντριαν Ράνκιν-Γκάλογουεϊ δήλωσε ότι οι Κούρδοι μαχητές παρέλαβαν ελαφρύ οπλισμό και οχήματα από τον αμερικανικό στρατό. Η διανομή των όπλων ξεκίνησε κατά το τελευταίο 24ωρο, έπειτα από την εντολή που έδωσε νωρίτερα αυτό το μήνα ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.
Η ανακοίνωση βάζει ταφόπλακα στις ελπίδες του Ερντογαν να αποτρέψει τη συνεργασία των Κούρδων με τις ΗΠΑ.
Ο πρόεδρος Τραμπ φαίνεται να εμμένει στην άποψη οι κουρδικές δυνάμεις είναι οι μόνες που μπορούν να σταθούν απέναντι στο πανίσχυρο Ισλαμικό Κράτος και ότι ο εξοπλισμός τους των είναι αναγκαίος για την ανακατάληψη της Ράκας, ντε φάκτο πρωτεύουσα του ΙΚ στην Συρία.






Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...