Πέμπτη, 25 Μαΐου 2017

Δ.Σ. του Νοσοκομείου Άμφισσας: Ψευδή κι ανυπόστατα μεμονομένα δημοσιεύματα δυσφημίζουν το Νοσοκομείο

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου Άμφισσας στην τακτική συνεδρίαση της Τρίτης 23 Μαΐου 2017, με αφορμή πρόσφατα μεμονωμένα δημοσιεύματα, που αναφέρονται στο Νοσοκομείο, ανακοινώνει στους πολίτες του Νομού Φωκίδας.
  • Διαψεύδουμε κατηγορηματικά τα ανυπόστατα, ψευδή, απαράδεκτα μεμονωμένα δημοσιεύματα, τα οποία δυσφημίζουν το Νοσοκομείο, θίγουν το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών ειδικά στον ευαίσθητο χώρο της υγείας.
  • Διαβεβαιώνουμε για τα διαρκή, σταθερά βήματα ενίσχυσης του Νοσοκομείου, σε όλα τα επίπεδα και προς όλες τις κατευθύνσεις. Ακούμε και κατανοούμε τα θέματα που προκύπτουν και καταβάλουμε ιδιαίτερες προσπάθειες για την επίλυση των προβλημάτων.
  • Καθήκον μας είναι να προστατεύσουμε το έργο και το κύρος του Νοσοκομείου και να εμποδίζουμε κάθε προσπάθεια απαξίωσης και άδικης δυσφήμισης είτε του Νοσοκομείου, είτε του έργου των εργαζομένων σε αυτό. Κυρίως δε, να διαφυλάττουμε και να ενισχύουμε τη σχέση Υπηρεσιών Υγείας - πολιτών.
Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου του ΓΝ Άμφισσας

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...