Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017

Απο την επίσκεψη του ΓΓ Αθλητισμού κ. Ι. Συναδινού στο Δήμο Δελφών.

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 28/6/2017, η επίσκεψη του  Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού κ. Ιουλίου Συναδινού στο Δήμο Δελφών, παρουσία και του βουλευτή Φωκίδας κ. Κωστοπαναγιώτου.
Ο κ. Συναδινός το πρωί επισκέφτηκε αθλητικές εγκαταστάσεις στην Άμφισσα και είχε συνάντηση  με τον Δήμαρχο Δελφών και Αντιδημάρχους, με τους οποίους είχε έναν ειλικρινή διάλογο για τα ζητήματα και τα αιτήματα που του έθεσαν οι τοπικοί άρχοντες. 
Το απόγευμα επισκέφθηκε αθλητικούς χώρους στην Ιτέα και είχε μια ανοιχτή συζήτηση στο Κυριακοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο, παρουσία όλων των εκπροσώπων του Αθλητισμού, με θέμα «Αθλητισμός για όλους-Παρεμβάσεις στη Φωκίδα».Ο κ. Συναδινός έκανε αναφορά στις τροπολογίες του νομοσχεδίου οι οποίες θα διευκολύνουν σωματεία, προπονητές και γενικά τον αθλητισμό και ειδικότερα στις διατάξεις που προβλέπουν την κατηγοριοποίηση των αθλητικών υποδομών και ρυθμίζουν τις προδιαγραφές τους, καθώς και στο ηλεκτρονικό μητρώο και τις άδειες εξάσκησης επαγγέλματος των προπονητών.
Επίσης αναφέρθηκε στο πρόγραμμα πρόληψης της υγείας στο χώρο του αθλητισμού. 

Είναι χαρακτηριστικό ότι επί 18 χρόνια δεν έχει εκδοθεί Κοινή Υπουργική Απόφαση που να αφορά την κάρτα υγείας του αθλητή και δεν είχαν εκδοθεί τα απαραίτητα ιατρικά πρωτόκολλα.
Ενημέρωσε για τις κοινωνικές πρωτοβουλίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού: Με την ευκαιρία της ανάληψης από τη χώρα μας της Παγκόσμιας Ημέρας Αιμοδοσίας για το 2018 η ΓΓΑ θα υπογράψει συμφωνία συνεργασίας με το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας ώστε μέσα από τον αθλητισμό να ενισχυθούν στη νεολαία τα μηνύματα κοινωνικής προσφοράς. Τέλος έγινε εκτενής αναφορά στις κτιριακές υποδομές και τις αθλητικές εγκαταστάσεις στο νομό μας και ένας απόλυτα ειλικρινής διάλογος με ανταλλαγή απόψεων με όσους ασχολούνται επαγγελματικά, ερασιτεχνικά, άμεσα ή έμμεσα με τον αθλητισμό.


Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...