Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ της ΕΛ.ΑΣ-Οι Κολομβιανοί αλώνιζαν επί χρόνια, κλέβοντας νοσοκομεία στην Ευρώπη και η σπείρα εξαρθρώθηκε στην Ελλάδα σε μερικές μέρες!

ΟΙ ΒΑΡΩΝΟΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΜΕΤΩΠΟ, ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΟΙ (πολύ)ΓΝΩΣΤΟΙ-ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΣΠΑΝΕ ΕΝΑ ΤΖΑΜΙ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ.
ΟΙ ΒΑΡΩΝΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΩΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΛΟΠΕΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΛΑΣΜΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟΥ ΝΑ ΠΟΥΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ….ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΣΤΟΥΣ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΟΛΕΜΠΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΕΙ ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ή και τίποτα άλλο;
Κολομβιανοί είναι οι δράστες της πολύκροτης υπόθεσης που αφορά την κλοπή ιατρικών μηχανημάτων και εξοπλισμού από τα δημόσια νοσοκομεία «Άγιος Σάββας», Λάρισας, Λαμίας και Βόλου, τον περασμένο Μάιο.
Οι δράστες είναι τέσσερις, ενώ μέχρι στιγμής έχουν ταυτοποιηθεί οι τρεις, ηλικίας 20, 37 και 50 ετών, όπως τόνισε ο διευθυντής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, Χρήστος Παπαζαφείρης, κατά τη σημερινή παρουσίαση της υπόθεσης.
Το τέταρτο μέλος είναι γυναίκα και εξετάζεται από τις κολομβιανές Αρχές. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες ανήκουν σε διεθνές «καρτέλ» που δρα σε διάφορες χώρες της Ευρώπης.
Οι Κολομβιανοί δράστες που ταυτοποιήθηκαν, όπως σημείωσε ο κ. Παπαζαφείρης, στις 15 Μαΐου 2017 αφαίρεσαν από το νοσοκομείο «Άγιος Σάββας», ιατρικό εξοπλισμό, συνολικής αξίας άνω των 500.000 ευρώ.
Λίγες ημέρες αργότερα και συγκεκριμένα από τις 19 έως τις 22 Μαΐου, έκλεψαν από τα Γενικά Νοσοκομεία Λαμίας και Λάρισας εξοπλισμό συνολικής αξίας 115.000 ευρώ, ενώ στις 21 Μαΐου πήραν από το Γαστρεντερολογικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου, δύο γαστροσκόπια.
Η Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Αττικής, μετά από έρευνα και αξιοποίηση στοιχείων, σε συνδυασμό με διεθνή αστυνομική συνεργασία, εξακρίβωσε ότι πρόκειται για διεθνικού χαρακτήρα εγκληματική οργάνωση, με μέλη από τη Λατινική Αμερική, που έχουν κλέψει ιατρικά μηχανήματα τα τελευταία χρόνια, από διάφορες ευρωπαϊκές χώρες.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...