Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

«Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΧΥΘΕΙ ΑΠΛΕΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ «ΒΡΩΜΙΚΟ» ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΧΕΡΙΑ ΤΟ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ ΟΣΟΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΕΝΕΠΛΑΚΗΣΑΝ»

Αποκαλυπτικά ερωτήματα Νίκου Νικολόπουλου στον πρώην πρόεδρο του ΕΕΣ Ανδρέα Μαρτίνη για το «Ερρίκος Ντυνάν»!
«Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΧΥΘΕΙ ΑΠΛΕΤΟ ΦΩΣ
ΣΤΟ «ΒΡΩΜΙΚΟ» ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΧΕΡΙΑ ΤΟ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ ΟΣΟΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΟ ΟΤΙ ΕΝΕΠΛΑΚΗΣΑΝ»

Το νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν» και ο σκανδαλώδης τρόπος που η περιουσία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (Ε.Ε.Σ.) άλλαξε χέρια, είναι το πρώτο από τα αντικείμενα που απασχολούν τα μέλη της Εξεταστικής Επιτροπής για την Υγεία.
Η παρουσία και η εξέταση του προφυλακισμένου πρώην Προέδρου του Ε.Ε.Σ. Ανδρέα Μαρτίνη έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον, γιατί με συνεντεύξεις του ο τελευταίος έχει προϊδεάσει την κοινή γνώμη ότι θα καταθέσει συγκλονιστικά στοιχεία για την πολύκροτη υπόθεση.
Ως γνωστόν, μέλος της Εξεταστικής Επιτροπής είναι και ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, που ήδη έχει δώσει το στίγμα, μέσα από δημόσιες παρεμβάσεις, για το εύρος του «βρώμικου» παρασκηνίου ενός εκ των μεγαλύτερων σκανδάλων στο χώρο της υγείας.
Ο Νίκος Νικολόπουλος, προσερχόμενος σήμερα στο κοινοβούλιο και ερωτηθείς από τα ΜΜΕ σχετικά με την κατάθεση – ανάκριση του πρ. Προέδρου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και του ΕΡΙΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ κ. Αν. Μαρτίνη, δήλωσε:
«Ορισθήκαμε ως μέλη της εξεταστικής των πραγμάτων προκειμένου να διαγνώσουμε κάποια πράγματα χρήσιμα και κρίσιμα για την βορβορώδη υπόθεση του Νοσοκομείου ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ, και την δικογραφία που υπάρχει και στην οποία είναι κατηγορούμενος ο Α. Μαρτίνης ο οποίος είναι κρατούμενος για δύο υποθέσεις. Κατηγορούμενος για μια φερόμενη «μίζα» 3,2 εκατ. ευρώ για την υπερκοστολόγηση και για χαριστικά νοσήλια VIP προσώπων, όπου φέρεται να τους παρείχε έκπτωση από 60% έως 100%. Τα ρουσφέτια αυτά έφθασαν στο ύψος του 1,75 εκατ. ευρώ.
Ο Α. Μαρτίνης κλήθηκε από τον Εισαγγελέα κ. Ελευθεριάνο στις 8/03/2017 και άφησε υπαινιγμούς για μια σειρά πολιτικών προσώπων. Σήμερα πρέπει να μιλήσει καθαρά. Στην προηγούμενη συνεδρίαση ζήτησα να έρθουν οι κατάλογοι με τους δωρεάν νοσηλευθέντες δικαστικούς και τους συγγενείς των πολιτικών μαζί και όποια άλλα στοιχεία, τα οποία μπορούν να περιληφθούν στο αποδεικτικό υλικό.
Θα επιμείνω και θα θέσω ερωτήσεις προς Α. Μαρτίνη για την χρήση του Ντυνάν από δικαστικούς και σε ενδεχόμενα ανταλλάγματα από δικαστικούς προς το βρόμικο σύστημα της διαπλοκής. Από την ανάγνωση της ένορκης κατάθεσης Μαρτίνη αλλά και από τις συνεντεύξεις που παραχώρησε στη τηλεοπτική εκπομπή «ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΑΚΟΥΕΙ», καθώς και στους Γιάννη Ντάσκα και Κώστα Βαξεβάνη, συμπεραίνει κανείς ότι ο πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Χαρ. Αθανασίου τον καλούσε τηλεφωνικά και του ζητούσε να νοσηλευθούν δωρεάν δικαστές, αλλά χωρίς να μάθουμε εάν υπήρξε κάποιο αντάλλαγμα».

Όλα τα ερωτήματα που πρόκειται να θέσει ο Νίκος Νικολόπουλος στον Ανδρέα Μαρτίνη μπορείτε να δείτε στο : http://www.nikosnikolopoulos.gr/?section=985&language=el_GR&itemid730=26654&detail730=1

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...