Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

Ο Μητσοτάκης κατάπιε 3 τόνους ηρωίνη και το NOOR1 – ολόκληρη η πρόταση εξεταστικής υπέρ των ναρκεμπόρων

Η πιο μαύρη ημέρα για την μεταπολίτευση εκτυλίχθηκε χθες. Η αξιωματική αντιπολίτευση κατέθεσε πρόταση για εξεταστική, όχι για το NOOR1 όπως ψευδώς αναγράφουν τα ΜΜ»Ε» αλλά για την συνομιλία του Πάνου Καμμένου με τον Γιαννουσάκη! Δείτε ολόκληρη την πρόταση και θα διαπιστώσετε ότι δεν αναγράφεται πουθενά η λέξη «ηρωίνη» αλλά ούτε το όνομα του πλοίου! Σε μία κατάθεση 4 σελίδων, το NOOR1 αναφέρεται μόλις μία φορά για να διευκρινήσει ποιός είναι ο Γιαννουσάκης.
Ενώ εμετική είναι η στοχοποίηση της εισαγγελέως και του ανακριτικού υπαλλήλου, παρά την απόφαση κόλαφο της Ελληνικής δικαιοσύνης υπέρ της εισαγγελέως αργά χθες το απόγευμα από τρεις δικαστές και έναν εισαγγελέα. Προφανώς ο χορηγός που τους υπαγόρευσε την πρόταση της εξεταστικής, είχε στείλει το κείμενο από εχθές και δεν πρόλαβαν να το αλλάξουν.
Είναι βέβαιον λοιπόν ότι όλοι αυτοί θα απασχολήσουν την πραγματική εξεταστική που θα γίνει για το σκάνδαλο NOOR1 και τις διασυνδέσεις ντόπιων της πολιτικής και οικονομικής ελιτ με το τουρκικό παρακράτος, μετά την ολοκλήρωση της διερεύνησης της υπόθεσης από την ελληνική δικαιοσύνη.




Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...