Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2017

Έτοιμος ο νέος τάπητας στο γήπεδο 5χ5 της Ιτέας.

Υπάρχουν στιγμές στη ζωή στις οποίες δεν μπορεί κανείς να βρει τις λέξεις για να εκφράσει την ευγνωμοσύνη, την ικανοποίηση και ακόμη και τη χαρά. Μια τέτοια στιγμή ήταν το περασμένο Σαββατοκύριακο. Συγκεκριμένα, μπορώ να πω ότι υπήρξα μάρτυρας σε μια πολύ  καλή δουλειά. Αυτή η δουλειά ήταν η κατασκευή του νέου γηπέδου ποδοσφαίρου 5x5 στην "πλατεία Ιτέας".  
Ένοιωσα πραγματικά ενθουσιασμένος όταν είδα την απόλυτη αρμονία με την οποία οι εργαζόμενοι πραγματοποίησαν την συγκεκριμένη εργασία. Μπόρεσα και παρακολούθησα βήμα-βήμα όλα τα στάδια της δουλειάς και μπορώ να πω ότι έμεινα έκπληκτος βλέποντας την τοποθέτηση  περίπου πέντε τόνων άμμου και στη συνέχεια πάνω από αυτό έξι τόνων μικροσκοπικών κόκκων καουτσούκ! Και το αποτέλεσμα; Μια εκπληκτική εικόνα της εμπειρογνωμοσύνης!  
Τέλος, μπορώ να πω ότι η χαρά μου θα είναι πλήρης όταν θα δούμε τους πρώτους παίκτες να εμφανιστούν σε αυτό το νέο γήπεδο ποδοσφαίρου. Και ως έκφραση της ικανοποίησής μου, σας αναφέρω ότι με όλη μου την καρδιά θα προσφέρω ως δώρο δυο δίχτυα για τα τέρματα.
Δείτε τις συνημμένες φωτογραφίες.
Τεντ Γουόρθ
Πρόεδρος της  ΔΚ Ιτέας.
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...