Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2017

«Βόμβα» 6.000.000 € «ανατινάζει» ΝΔ και Μητσοτάκη

Από κει που ο Κυριάκος γυρίζει από χωρίου εις χωρίον δηλώνοντας ότι έχει το... μυστικό για να αλλάξει ρότα η οικονομία, να ανοίξουν δουλειές και να μπει χρήμα στις επιχειρήσεις, αποδεικνύεται ότι δεν μπορεί να φτιάξει ούτε τα οικονομικά του κόμματός του, που μόνο ζημίες έχει. 

Όπως μου... σφυρίζουν οι... δικοί μου άνθρωποι στη ΝΔ, το ετήσιο... έλλειμμα έχει φθάσει στα 6.000.000 ευρώ. Και το πρώτο μέτρο που έχει αποφασίσει να πάρει ο Μητσοτάκης είναι αυτό που ξέρει καλύτερα, έχει μάλιστα και τα σχετικά πιστοποιητικά από τη θητεία του στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης: Απολύσεις. Και τις θέσεις θα τις καλύψει με αποσπασμένους από το Δημόσιο, τους οποίους πληρώνει το κράτος, δηλαδή το μόνιμο κορόιδο, ο λαός!

Πηγή
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...