Σάββατο, 22 Ιουλίου 2017

Οργή στο Λευκό Οίκο από βρώμικο χτύπημα της Τουρκίας!

Ξεπέρασε τα εσκαμμένα ο Ερντογάν στην κόντρα του με τον πρόεδρο Τραμπ. Το κρατικό πρακτορείο Αναντολού δημοσίευσε στο Twitter τις μυστικές βάσεις των Ηνωμένων Πολιτειών στην Συρία! Είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο από την εποχή της ίδρυσης του ΝΑΤΟ. Η πρώτη φορά που υποτίθεται μη εχθρική προς τις ΗΠΑ χώρα προβαίνει σε μία τέτοια πρόκληση.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η οργή στο αμερικανικό Πεντάγωνο και στον λευκό οίκο ξεχειλίζει μόλις έγινε γνωστή αυτή ενέργεια. Υπήρξε κατεπείγουσα επικοινωνία του υπουργού Mattis με τον πρόεδρο Τραμπ προκειμένου να γίνει πολιτική αλλά και ουσιαστική διαχείριση της κατάστασης.
Σύμφωνα με άλλες πηγές, υπήρξε και συνομιλία ανώτατου στελέχους της κυβέρνησης Τραμπ με τον Νετανιάχου προσωπικά, ο οποίος έλαβε αυστηρή προειδοποίηση να παρέμβει προσωπικά στις συζητήσεις που κάνουν ισραηλινές εταιρείες με αντίστοιχες τουρκικές για κατασκευή αγωγού φυσικού αερίου.
Οι σχέσεις των δύο χωρών πλέον βρίσκονται ένα βήμα πριν την ολοκληρωτική σύγκρουση.

Πηγή:olympia.gr
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...