Σάββατο 22 Ιουλίου 2017

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ: Συλληπητήριο για τον Λάμπρο Καραγιάννη


Ο Δήμαρχος, οι αντιδήμαρχοι και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δελφών εκφράζουν τα πιο θερμά τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του Λάμπρου Καραγιάννη, που τόσο απροσδόκητα έφυγε από κοντά μας.
Ο Λάμπρος Καραγιάννης, υπάλληλος γενικών καθηκόντων της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος του Δήμου Δελφών στη Δ.Ε. Καλλιέων υπήρξε ένας έντιμος άνθρωπος κι ένας ιδιαίτερα ευσυνείδητος υπάλληλος. Η ξαφνική του φυγή συνιστά μια σημαντική απώλεια κι ένα δυσαναπλήρωτο κενό στο Δήμο Δελφών αλλά και στην τοπική κοινωνία της Δ.Ε. Καλλιέων. Η εξόδιος ακολουθία του θα τελεστεί αύριο Κυριακή στη μία το μεσημέρι στο Μαυρολιθάρι. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει, Λάμπρο...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...