Σάββατο, 22 Ιουλίου 2017

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ: Συλληπητήριο για τον Λάμπρο Καραγιάννη


Ο Δήμαρχος, οι αντιδήμαρχοι και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δελφών εκφράζουν τα πιο θερμά τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του Λάμπρου Καραγιάννη, που τόσο απροσδόκητα έφυγε από κοντά μας.
Ο Λάμπρος Καραγιάννης, υπάλληλος γενικών καθηκόντων της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος του Δήμου Δελφών στη Δ.Ε. Καλλιέων υπήρξε ένας έντιμος άνθρωπος κι ένας ιδιαίτερα ευσυνείδητος υπάλληλος. Η ξαφνική του φυγή συνιστά μια σημαντική απώλεια κι ένα δυσαναπλήρωτο κενό στο Δήμο Δελφών αλλά και στην τοπική κοινωνία της Δ.Ε. Καλλιέων. Η εξόδιος ακολουθία του θα τελεστεί αύριο Κυριακή στη μία το μεσημέρι στο Μαυρολιθάρι. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει, Λάμπρο...
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...