Τετάρτη, 5 Ιουλίου 2017

Π.Ε.Φωκίδας: Κατάλληλες οι ακτές της Φωκίδας για κολύμβηση

Σχετικά με δημοσιεύματα που κυκλοφορούν τελευταία στο διαδίκτυο για την καταλληλότητα των ακτών κολύμβησης  στις περιοχές των δημοτικών και  τοπικών κοινοτήτων Ιτέας-Κίρρας- Γαλαξιδίου & Δεσφίνας, ανακοινώνουμε τα παρακάτω:

Έπειτα από δειγματοληψίες που πραγματοποίησε η Δ/νση Δημόσιας Υγείας & Κοιν. Μέριμνας, Τμήμα Περιβαλλοντικής Υγιεινής & Υγειονομικού Ελέγχου, της Π.Ε. Φωκίδας, στις 15-5-2017 από τις ακτές κολύμβησης των παραπάνω αναφερόμενων δημοτικών & τοπικών κοινοτήτων, αυτές κρίνονται κατάλληλες για κολύμβηση,


διότι οι ευρεθείσες παραμετρικές τιμές, για τις οποίες ελέγχθηκαν, E. Coli (κολοβατηρίδια cfu/100ml) και εντερόκοκκοι cfu/100ml, είναι σύμφωνες με την Η.Π.8600/416Ε108/Ε103/09 ΚΥΑ «Ποιότητα και μέτρα διαχείρισης των υδάτων κολύμβησης, σε συμμόρφωση με τις διατάξεις της οδηγίας 2006/7/ΕΚ.».
Σας παραθέτουμε αναλυτικά τις ευρεθείσες τιμές.


Μετά την ολοκλήρωση των δειγματοληψιών από όλες τις περιοχές κολύμβησης του νομού μας εκδώσαμε την αριθ. 123818/985/14-6-2017  Απόφαση Χαρακτηρισμού καταλληλότητας των ακτών κολύμβησης της Π.Ε. Φωκίδας για το έτος 2017.

Οι αναλύσεις έγιναν από το Πιστοποιημένο Περιφερειακό Εργαστήριο Δημόσιας Υγείας Θεσσαλίας, με έδρα τη Λάρισα.

Το παρόν δελτίο εκδίδεται για την αποκατάσταση της αλήθειας.


Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Π.Ε. ΦΩΚΙΔΑΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΤΣΑΓΟΥΝΟΣ
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...