Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

«Στο Δήμο Δελφών ο Γ.Γ. Αθλητισμού»

Το Δήμο Δελφών επισκέφθηκε την Τετάρτη 28 Ιουνίου ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού κ. Ιούλιος Συναδινός. Στην Αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο δημαρχείο της Άμφισσας ο κ. Συναδινός συμμετείχε σε σύσκεψη εργασίας με τη συμμετοχή του Βουλευτή Φωκίδας κ. Η. Κωστοπαναγιώτου, του Δημάρχου Δελφών Θανάση Παναγιωτόπουλου και αντιδημάρχων του δήμου μας.
Κύριο αντικείμενο της σύσκεψης αυτής ήταν οι αθλητικές υποδομές της περιοχής. Ο Γ.Γ. Αθλητισμού έλαβε αναλυτική γνώση των ελλείψεων που καταγράφονται στον συγκεκριμένο τομέα από το Δήμαρχο Δελφών και τους αντιδημάρχους και αναγνώρισε ότι ο νομός Φωκίδας γενικότερα εμφανίζει σημαντικές και χρόνιες καθυστερήσεις στις υποδομές αθλητισμού, δεσμευόμενος ταυτόχρονα να θέσει σε προτεραιότητα την κάλυψη αρκετών από αυτές.
Στη συνέχεια επισκέφθηκε τους αθλητικούς χώρους σε Άμφισσα και Ιτέα, όπου μέσα από την αυτοψία του ιδίου και του κλιμακίου που τον συνόδευε διαμόρφωσε ακριβή εικόνα των ελλείψεων αυτών επαναλαμβάνοντας τη βούληση και το σχεδιασμό της Κυβέρνησης να παράσχει τις αναγκαίες λύσεις, ώστε ο Δήμος Δελφών να αποκτήσει ένα βιώσιμο και ολοκληρωμένο πλέγμα αθλητικών εγκαταστάσεων και χώρων που θα εκσυγχρονίσουν την ποιότητα του αθλητισμού για τη νέα γενιά της περιοχής και θα αναβαθμίσουν συνολικότερα την ποιότητα ζωής των κατοίκων της.





Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...