Κυριακή, 30 Ιουλίου 2017

Από «άδειασμα» σε «άδειασμα» ο Μητσοτάκης – Τώρα και από Τζιτζικώστα

Δεν του έφτανε το φιάσκο της Λαμίας, έχει και τα «γαλάζια» στελέχη να εκφράζουν ανοιχτά διαφωνίες.
Από ήττα σε ήττα κινείται εσωκομματικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αφού τα απανωτά «αδειάσματα» αναφορικά με το βέτο που έθεσε σε αυτοδιοικητικά στελέχη του κόμματος, δεν έχουν σταματημό.

Πέραν της παταγώδους αποτυχίας να «κοντρολάρει» τον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη, το απαγορευτικό που σήμανε η «Πειραιώς» στα αυτοδιοικητικά της στελέχη, φαίνεται ότι δεν λαμβάνεται και πολύ υπόψη, κάτι που έκανε παραπάνω από σαφές και ο Απόστολος Τζιτζικώστας.
Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Real, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ξεκαθάρισε ότι η ανακοίνωση της ΝΔ δεν αφορά στους δημάρχους και τους περιφερειάρχες. Και πολύ σωστά έκανε, γιατί η αυτοδιοίκηση δεν μπορεί να κινείται με λογικές κομματικές».
«Εμείς έχουμε ένα και μόνο στόχο, να βελτιώσουμε την καθημερινότητα και τη ζωή των συμπολιτών στις περιφέρειες και τους δήμους που έχουν εκλεγεί. Αυτό μας αναγκάζει να συνεργαζόμαστε με την οποιαδήποτε κυβέρνηση. Τελικός στόχος είναι να κερδίσουμε για τον τόπο μας όσα περισσότερα μπορούμε» τόνισε ο κ. Τζιτζικώστας, σημειώνοντας πως ταπεριφερειακά αναπτυξιακά συνέδρια αποτελούν ένα σημαντικό βήμα για να παρουσιαστούν στον πρωθυπουργό και το κυβερνητικό επιτελείο το έργο των περιφερειών, οι δυσκολίες, οι προοπτικές και οι ανάγκες που υπάρχουν για βοήθεια.
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...