Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

Τα ζόμπι της πολιτικής κατακλύζουν και πάλι το πολιτικό σκηνικό

Ραγκούσης: Στόχος μας η ήττα του ΣΥΡΙΖΑ από ένα νέο προοδευτικό φορέα
Για όλους και για όλα μίλησε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Ραγκούσης, στην εφημερίδα «Κυριακάτικη Ελευθερία», εξηγώντας μεταξύ άλλων το «διαζύγιο» του με την Ώρα Αποφάσεων και αν έχει πρόθεση να διεκδικήσει την ηγεσία της ΔΗΣΥ.
Ο κ. Ραγκούσης τονίζει μεταξύ άλλων ότι ενώ «Θα μπορούσε να ψηφίσει με τη ΝΔ την κατάργηση του άρθρου 16 και με τον ΣΥΡΙΖΑ το σύμφωνο συμβίωσης, με κανέναν από τους δύο, όμως, τις ριζικές αλλαγές που απαιτούνται στο πολιτικό σύστημα».Επιπλέον, ξεκαθαρίζει πως αν το ΠΑΣΟΚ αποφασίσει να αυτοδιαλυθεί, τα χρέη του πρέπει να μεταβιβαστούν στο νέο φορέα, επισημαίνοντας πως «είναι ζήτημα ηθικής τάξης απέναντι στους πολίτες».
Ολόκληρη η συνέντευξη: ΕΔΩ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...