Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

Ο Κούλης ξέπλυνε την Τουρκική εισβολή στη Κυπρο


Συμφωνα με τον κ.Μητσοτακη η Κύπρος δεν ειναι πλέον κατεχόμενη, απλώς διχασμένη!
Την ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη σχολίασε με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Γιάννης Μοίρας.
Στη συνέχεια εξέδωσε και γραπτή ανακοίνωση όπου αναφέρει τα εξής:
«Είναι δυνατόν ο Κυριάκος Μητσοτάκης να μην γνωρίζει ότι το Κυπριακό είναι πρωτίστως ένα διεθνές πρόβλημα ξένης εισβολής και παράνομης κατοχής πάνω στο ένα τρίτο -και παραπάνω- της έκτασης ενός κράτους-μέλους του ΟΗΕ, της ΕΕ και της Ευρωζώνης, κάτι που συνεχώς επιβεβαιώνεται από τα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ;
Ή, ότι η μονοσήμαντη επιλεκτική ανάδειξη της εσωτερικής διάστασης περί μίας διεθνοτικής, δικοινοτικής διένεξης είναι κάτι που συνάδει διαχρονικά με τη στρατηγική της Τουρκίας για χαλαρή συνομοσπονδία, έστω υπό άλλο μανδύα ή ονομασία, με εγγυητικά επεμβατικά δικαιώματα τρίτων;
Είναι πολιτικά και ιστορικά άσχετος; Είναι ταγμένος ανανιστής; Είναι και τα δύο μαζί;
Το γιατί έγραψε για «τείχος διχασμού» και όχι τείχος διχοτόμησης (έπειτα από ξένη εισβολή και παράνομη κατοχή) χθες στο Twitter ο Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι κάτι το οποίο είτε πρέπει να το παραδεχθεί ως λάθος, να το ανασκευάσει και να ζητήσει συγγνώμη, είτε πρέπει να εξηγήσει αναλυτικά περαιτέρω τι εννοεί.
Είτε έτσι, είτε αλλιώς, είναι υπόλογος απέναντι στην κοινή γνώμη Ελλάδας και Κύπρου και ακατάλληλος να αποβλέπει στην πρωθυπουργία της χώρας μας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...