Κυριακή, 30 Ιουλίου 2017

Kαι αν ο Πολάκης έλεγε «μαλάκα» τον Μητσοτάκη;

Ενας πρώην Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης επί ΠΑΣΟΚ και  σήμερα υπέρμαχος της συμπόρευσης με τη ΝΔ, ο Θόδωρος Πάγκαλος αποκάλεσε «μαλάκα» και «τσογλάνι» τον Πρωθυπουργό. Για τα ΜΜΕ και τα κόμματα προφανώς ήταν κάτι ασήμαντο και έτσι σχεδόν κανείς δεν ασχολήθηκε.
Τι θα είχε​​ γίνει ​όμως ​αν  κάποιο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ή ένας υπουργός είχε αποκαλέσει «μαλάκα» και «τσογλάνι» τον Κ. Μητσοτάκη; Προφανώς θα είχε συγκλονιστεί όλη η χώρα, η ΝΔ θα ζητούσε την παραίτησή του, σοκαρισμένοι βουλευτές θα γέμιζαν τα δελτία ειδήσεων με υστερικές φωνές για τη χυδαιότητα του υπουργού ενώ από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ, ο Άρης Πορτοσάλτε (αυτός που πήρε συνέντευξη από τον Θ. Πάγκαλο !) θα έβγαζε πύρινους λόγους για τους «άπλυτους και υβριστές» που κυβερνούν τη χώρα.
Ασφαλώς από την σημερινή ηγεσία της ΝΔ, που έχει πλέον κάνει κανόνα ότι ο σκοπός (και ο Πάγκαλος) αγιάζουν τα μέσα δεν θα περίμενε κανείς να αντιδράσει. Αλλά το ΠΑΣΟΚ, η Δημοκρατική Συμπαράταξη, το «πολιτισμένο  » Ποτάμι και τα ΜΜΕ γιατί σιωπούν;
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...