Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

Η Mercedes «ανακαλεί» 3 εκ. οχήματα υπό την πίεση του σκανδάλου χειραγώγησης τιμών ρύπων

Στην άμεση ανάκληση 3 εκ. ντιζελοκίνητων οχημάτων στην Ευρώπη προχωρά η Mercedes υπό την πίεση των εισαγγελικών ερευνών για παραποίηση εκπομπών ρύπων. Αβεβαιότητα για το μέλλον… της αυτοκινητοβιομηχανίας μετά τις αποκαλύψεις για την τεχνολογία ντίζελ, η οποία έχει κλονιστεί μετά τα σκάνδαλα με τους παραποιημένους ρύπους σε κολοσσούς, όπως η Volkswagen και η Audi. 
Η ανάκληση οχημάτων «βαφτίστηκε» «εθελοντικά μέτρα», και αφορά σχεδόν όλα τα οχήματα προδιαγραφών Euro 5 και 6 της Mercedes. Το κόστος θα επιβαρύνει την εταιρία.
Παραλληλα, η εταιρία σχεδιάζει μέσα στο επόμενο διάστημα την κυκλοφορία νέας γενιάς ντιζελοκινητήρων ευελπιστώντας στην αποκατάσταση της εμπιστοσύνης στην τεχνολογία ντίζελ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...