Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2017

Η Mercedes «ανακαλεί» 3 εκ. οχήματα υπό την πίεση του σκανδάλου χειραγώγησης τιμών ρύπων

Στην άμεση ανάκληση 3 εκ. ντιζελοκίνητων οχημάτων στην Ευρώπη προχωρά η Mercedes υπό την πίεση των εισαγγελικών ερευνών για παραποίηση εκπομπών ρύπων. Αβεβαιότητα για το μέλλον… της αυτοκινητοβιομηχανίας μετά τις αποκαλύψεις για την τεχνολογία ντίζελ, η οποία έχει κλονιστεί μετά τα σκάνδαλα με τους παραποιημένους ρύπους σε κολοσσούς, όπως η Volkswagen και η Audi. 
Η ανάκληση οχημάτων «βαφτίστηκε» «εθελοντικά μέτρα», και αφορά σχεδόν όλα τα οχήματα προδιαγραφών Euro 5 και 6 της Mercedes. Το κόστος θα επιβαρύνει την εταιρία.
Παραλληλα, η εταιρία σχεδιάζει μέσα στο επόμενο διάστημα την κυκλοφορία νέας γενιάς ντιζελοκινητήρων ευελπιστώντας στην αποκατάσταση της εμπιστοσύνης στην τεχνολογία ντίζελ.
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...