Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017

O Aλέξης ο τριτοκοσμικός που θα αγόραζε πετρέλαιο από την Βενεζουέλα

Για να καταλάβετε τι "αγράμματα" σούργελα λυμαίνονται τα ΜΜ»Ε» στην Ελλάδα, Αρκεί να παρακολουθήσετε την αρθρογραφία γύρω από την τρομερή και φοβερή «αποκάλυψη» ότι ο αμαρτωλός Αλέξης Τσίπρας ήθελε να αγοράσει πετρέλαιο από την Βενεζουέλα! Ω τι συμφορά!!Φυσικά τα αγράμματα κονδυλοφόρα της διαπλοκής, αγνοούν ότι πετρέλαιο από την Βενεζουέλα παίρνουν όλες οι προηγμένες χώρες. Οι τριτοκοσμικές αντίθετα, όπως η Ελλάδα του Παπανδρέου – Σαμαρά, παίρνουν πετρέλαιο υπό καθεστώς μονοπωλίου από το… Κατάρ!! Αφού π.χ. ο Παπανδρέου είχε πάρει αντίδωρο από τον Εμίρη του Κατάρ μέσα στο Μαξίμου.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής για παράδειγμα, αυτό το «τριτοκοσμικό κράτος» που προφανώς το διοικεί ο ΣυΡιζΑ, πέρυσι αγόραζε μέσον όρο 700.000 βαρέλια την ημέρα από τη Βενεζουέλα!
Κάθε φορά λοιπόν που διαβάζεις ή ακούς Ραβασάκη Πορτοσάλτε, απομακρύνεσαι από την ευφυΐα και την στοιχειώδη λογική.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...