Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ η εισαγγελέας για Ψυχάρη: Κακουργήματα ύψους 57 εκ. ευρώ!

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ ΚΑΙ 10 ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ!
Το εδώλιο του κατηγορουμένου δείχνει η εισαγγελέας στον πρώην εκδότη του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη, Σταύρο Ψυχάρη για τα θαλασσοδάνεια που βούλιαξαν, όπως αποδείχτηκε, το ΔΟΛ.Η εισαγγελέας Εφετών Αικατερίνη Αντωνίου ζητεί την παραπομπή σε δίκη του Σταύρου Ψυχάρη για το κακούργημα της ηθικής αυτουργίας σε απιστία, κατηγορία που συνδέεται με τα δάνεια ύψους περίπου 57 εκατομμυρίων ευρώ τα οποία είχε λάβει από την Alpha Bank προκειμένου να αγοράσει μετοχές του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη.
Για τα δάνεια αυτά τα οποία φέρονται να δόθηκαν χωρίς επαρκείς εγγυήσεις, η εισαγγελέας ζητεί να δικαστούν επίσης 10 στελέχη της Alpha Bank για απιστία στην υπηρεσία σε βαθμό κακουργήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...