Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017

ΠΟΙΟΣ EINAI Ο ΓΑΛΑΖΙΟΣ ΑΓΡΟΤΟΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ; Μούγκα στη στρούγκα!!!

Έχουμε γράψει για τα κατορθώματα του γαλάζιου αγροτοπατέρα της ΕΑΣ Θεσσαλονίκης Χρίστου Τσιχήτα, του συμβούλου του Κυριάκου Μητσοτάκη στα αγροτικά και τη διαπλοκή που υπάρχει γύρο απο τις δραστηριότητές του και …μούγκα στη στρούγκα!
Για να ολοκληρώσουμε την πρώτη φάση των αποκαλύψεων για τον κύριο αυτό, σας υπενθυμίζουμε την πραγματικότητα:
Ο Χρίστος Τσιχήτας, ήταν μέλος του ΔΣ του ΟΠΕΚΕΠΕ επί ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, του επίσημου κρατικού φορέα που διαχειρίζεται τις ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ. (Ένα το κρατούμενο)
Ο Χρίστος Τσιχήτας ήταν και είναι ακόμη μέλος του ΔΣ του ΓΑΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ, το επίσημο συντονιστικό όργανο που εποπτεύει τους φορείς που δέχονται τις δηλώσεις ΟΣΔΕ των αγροτών που περιμένουν να επιδοτηθούν. (Δύο τα κρατούμενα)Ο Χρίστος Τσιχίτας ήταν και είναι πρόεδρος της ΕΑΣ Θεσσαλονίκης, που δέχεται και υλοποιεί τις δηλώσεις ΟΣΔΕ των αγροτών που επιδοτούνται. (Τρίτο κρατούμενο)
Ο Χρίστος Τσιχήτας λοιπόν, διαχέει οριζόντια και τους τρεις φορείς που δέχονται, συντονίζουν και ελέγχουν τις επιδοτήσεις των αγροτών!!!
Δηλαδή απλά και κατανοητά: Τσιχήτας παίρνει τη δήλωση, Τσιχήτας τη συντονίζει και Τσιχήτας την εποπτεύει!
Ξέρει δηλαδή από πριν, ποιες εκτάσεις έχουν δηλωθεί και από ποιους αγρότες – δημόσιες και ιδιωτικές- ξέρει που θα γίνουν οι έλεγχοι και ξέρει και τον χρόνο που θα γίνουν οι έλεγχοι…..

Που είναι η διαπλοκή ΟΕΟ;
Πάμε τώρα και στο δεύτερο απίστευτο φαινόμενο ….Τσιχήτα: η Ένωση Θεσσαλονίκης, είναι η μοναδική Ένωση στην Ελλάδα, που πήρε ΠΥΛΗ εκτός των ορίων της Περιφερειακής της ενότητας! Πήρε και δεύτερη Πύλη στην Περιφερειακή ενότητα Κιλκίς!
Ποιος είναι ρε τράπεζα Πειραιώς αυτός ο Τσιχήτας τέλος πάντων;
Κυριάκο ωραιους συμβουλάτορες έχεις μαζέψει….


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...