Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ πρώην πρωθυπουργού του Κατάρ: «Το Κατάρ μαζί με την Τουρκία και την Κλίντον οργάνωσε τους τζιχαντιστές της Συρίας»!

Σε τηλεοπτική του συνέντευξη, ο σεΐχης πρώην πρωθυπουργός του Κατάρ Hamad bin Jassim bin Jabr Al Thani, που χειριζόταν από πλευράς Κατάρ την κατάσταση στη Συρία, παραδέχεται κυνικά οτι η χώρα του, σε συνεργασία με τη Σαουδική Αραβία, την Τουρκία και την Κλίντον, υποστήριξαν τους τζιχαντιστές της al-Nusra, επίσημο παρακλάδι της Αλ Καιντα στη Συρία, στον τρομοκρατικό αγώνα του κατά του καθεστώτος Άσαντ.

Η επιχείρηση με την κωδική ονομασία «hunting prey» – ο όρος prey αναφέρεται στον πρόεδρο Άσαντ και τους υποστηρικτές του – οργανώθηκε από δυο επιχειρησιακές βάσεις, μια στην Ιορδανία και άλλη μια στην Τουρκία, και περιλάμβανε ενίσχυση των τρομοκρατών με αποστολή όπλων από την Τουρκία και οικονομική και επιχειρησιακή υποστήριξη από τις δυνάμεις των ΗΠΑ.
Όλα αυτά με τις ευλογίες του Βασιλιά Αμπντουλάχ της Σαουδικής Αραβίας και, φυσικά, των μεγαλύτερων υποστηρικτών της τρομοκρατίας στην ιστορία, του Ερντογάν και της Κλίντον!
Συνδυάστε το με τις χρηματοδοτήσεις του Κατάρ στο ίδρυμα Κλίντον για την ανάληψη των αγώνων του Μουντιάλ, μια έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη με ελληνικό ενδιαφέρον, και έχετε μια από τις μεγαλύτερες συνωμοσίες στην παγκόσμια ιστορία…
Αυτοί ηταν οι επενδυτές-φίλοι του Παπανδρέου που θα ανάσταιναν την Ελλάδα.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...