Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017

Από την επιστημονική εκδήλωση " Πρόληψη & Μακροζωία ένας ρεαλιστικός στόχος σήμερα.

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί (29/10/2017) στο Ευρωπαΐκό Πολιτιστικό Κέντρο Δελφών, η προγραμματισμένη ενημερωτική επιστημονική Ημερίδα με θέμα "Πρόληψη και Μακροζωία: Ένας ρεαλιστικός στόχος σήμερα".
Η εκδήλωση έγινε στο πλαίσιο της Επιστημονικής Διασύνδεσης του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου "ΑΤΤΙΚΟΝ" και του Γενικού Νοσοκομείου Άμφισσας.
Η εκδήλωση ήταν ανοιχτή σε όλους. Από τους Επιστήμονες της Υγείας έως τον απλό πολίτη. Όλοι όσοι παρευρέθησαν μπόρεσαν και παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις πληροφορίες που δόθηκαν από τους αρμόδιους επιστήμονες και αφορούσαν την πρόληψη (διατροφή, κάπνισμα, ο ρόλος των γονιδίων, κλπ), αλλά και την αντιμετώπιση νοσημάτων που επηρεάζουν την μακροβιότητα, όπως ο καρκίνος, ο σακχαρώδης διαβήτης, τα καρδιαγγειακά νοσήματα, οι λοιμώξεις στην τρίτη ηλικία, οι διαταραχές της μνήμης και η άνοια.
Με τελικό ζητούμενο φυσικά, από την πλευρά της ιατρικής επιστήμης, η μακροζωία. 
Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο βουλευτής Φωκίδος κος Κωστοπαναγιώτου Η., ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ κος Αντωνίου Νέστορας, ο διευθυντής τουΑΤΤΙΚΟΥ νοσ. κος Δραγώνας, η διοικήτρια του ΓΝ Αμφισσας κα Αυγερινού Ευφ., ο δήμαρχος Δελφών κος Παναγιωτόπουλος Αθαν, η πρόεδρος του επιστημονικού συμβουλίου του ΓΝ Άμφισσας κα Παπούλια Ευθ. και ο πρόεδρος του επιστημονικού συμβουλίου του ΑΤΤΙΚΟΝ κος Αρμαγανίδης Απόστ.
Ακολουθεί φωτογραφικό ρεπορτάζ:









Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...