Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Η Χίλαρι Κλίντον και Δημοκρατικοί πίσω από τη χρηματοδότηση του «Φακέλου Ρωσία»

Σε μια απροσδόκητη ανατροπή των όσων μέχρι σήμερα διέδιδαν τα mainstream αμερικανικά media, νέα δεδομένα αποκαλύπτουν τη σύμπραξη της εκστρατείας Κλίντον και Δημοκρατικών με Ρώσους για την σπίλωση του Ντόναλντ Τραμπ με στόχο να ωφεληθεί η Χίλαρι Κλίντον στις εκλογές. Όπως προκύπτει από την έρευνα γύρω από την υποθεση ρωσικής εμπλοκής στις αμερικανικές εκλογές, τον περιβόητο «φάκελο Ρωσία»… οι Δημοκρατικοί προσέλαβαν εταιρία συμβούλων με σκοτεινές διασυνδέσεις με διεφθαρμένους αξιωματούχους της Ρωσίας και της Βενεζουέλας αλλά και με απίστευτη ικανότητα να αποφεύγει τον έλεγχο των ομοσπονδιακών αρχών.
Την εταιρία Fusion GPS, που ιδρύθηκε από πρώην δημοσιογράφους με διασυνδέσεις στο βαθύ σύστημα των mainstream media, φέρεται να προσέλαβε ο δικηγόρος των Κλίντον Mark Elias για λογαριασμό των Δημοκρατικών.
Η εταιρία στη συνέχεια ανέθεσε στον πρώην πράκτορα των Βρετανικών μυστικών υπηρεσιών, της M.I.6, Christopher Steele τη συνεργασία με ρωσικές πηγές για την απο(ανα)κάλυψη σκανδάλων που βαρύνουν τον Ντόναλντ Τραμπ, μεταξύ των οποίων και σεξουαλικά σκάνδαλα με τα οποία απείλησαν να εκβιάσουν τον πρόεδρο Τραμπ, και στη συνέχεια τη διοχέτευση τους στον τύπο μέσω των διασυνδέσεων του, για να ευνοηθεί η καμπάνια Κλίντον.
Μεταξύ των «πηγών» του Steele, όπως αποκάλυπτε το Vanity Fair, ήταν: 
  • Πηγή Α-ανώτερος υπάλληλος του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών, 
  • Πηγή Β-πρώην ανώτερος αξιωματικός πληροφοριών του Κρεμλίνου, 
  • Πηγή Γ-ρωσικής υπηκοότητας στενός συνεργάτης του προέδρου Τραμπ.

Η εταιρία κατηγορείται οτι δεν είναι τίποτε άλλο από μια καλοστημένη μηχανή προπαγάνδας και παραπληροφόρησης για λογαριασμό των Ρώσικων συμφερόντων. Μετά τις αποκαλύψεις, μεταξύ άλλων και της Washington Post, καλουμένη να απολογηθεί στην έρευνα του Κογκρέσου, οι δικηγόροι της εταιρίας αρνήθηκαν, επικαλούμενοι την 5η τροπολογία του Συντάγματος (5th amendment), προκαλώντας την έκρηξη του προέδρου Τραμπ προ λίγων ημερών στο tweeter:
Στο μήνυμα αυτό του προέδρου Τραμπ ίσως βρίσκεται και ο λόγος απομάκρυνσης του Διευθυντή του F.B.I. James Comey, αφού, όπως αποκαλύπτεται τώρα, στη χρηματοδότηση της έρευνας ενεπλάκη και το FBI. Ο ίδιος ο Comey φέρεται να ειχε ενημερώσει τον Ντόναλντ Τραμπ για τα περιεχόμενα του φακέλου και, περιέργως, λίγο αργότερα ο φάκελος διέρρευσε στο CNN!



Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...