Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

Τη βίαιη προσαγωγή του πρώην Διευθυντή του ΚΕΕΛΠΝΟ αποφάσισε η Βουλή

Η Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για θέματα της Υγείας αποφάσισε σήμερα τη βίαιη προσαγωγή του πρώην διευθυντή του ΚΕΕΛΠΝΟ Θεόδωρου Παπαδημητρίου. Η απόφαση ελήφθη μετά την άρνηση επί τρεις φορές του κ. Παπαδημητρίου να προσέλθει στην επιτροπή επικαλούμενος θέματα υγείας.

Ο πρόεδρος της Εξεταστικής Αντώνης Μπαλωμενάκης ενημέρωσε ότι ο διευθυντής της νευροχειρουργικής του Γεννηματά Νίκος Γεωργακούλιας έστειλε τη γνωμάτευση για την κατάσταση της υγείας του μάρτυρα και σε αυτήν «αφού περιγράφει τους τρόπους εξέτασης και τα ευρήματα κατηγορηματικά βεβαιώνει ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα και ότι «του επιτρέπεται να διάγει μία πλήρως κανονική καθημερινότητα»». Υπενθυμίζεται ότι ο Θ. Παπαδημητρίου συστηματικά προβάλλει προσχήματα και αρνείται να καταθέσει επικαλούμενος λόγους υγείας .Όλα τα κόμματα ζήτησαν την βίαιη προσαγωγή όμως η ΝΔ ζήτησε να μην ασκούνται πιέσεις στους μάρτυρες.
Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων μίλησαν για εμπαιγμό της Επιτροπής και ζήτησαν την άμεση παρουσία του κ. Παπαδημητρίου στην Επιτροπή .«Ως εδώ και μη παρέκει. Η έκθεση είναι καταπέλτης. Ως εδώ ο εμπαιγμός» είπε ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ Σπύρος Λάππας, ενώ η εισηγητής του ΠΑΣΟΚ Εύη Χριστοφιλοπούλου σημείωσε: «Eγώ είχα πει να μην πάμε στην βίαιη προσαγωγή αλλά ως εδώ». Από την πλευρά του ο εισηγητής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Θανάσης Παπαχριστόπουλος ανέφερε: «Είμαστε σκανδαλωδώς επιεικείς με τον συγκεκριμένο μάρτυρα. Όχι άλλη επιείκεια διότι διασύρεται το κύρος της Επιτροπής. Είναι προκλητικός».
Έτσι, εάν μέχρι την ερχόμενη Τρίτη το πρωί ο κ. Παπαδημητρίου δεν προσέλθει οικειοθελώς στη Βουλή, θα τον περιμένει περιπολικό προκειμένου για να τον προσαγάγει.



Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...