Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2017

Στις 2 μ.μ. τα ονόματα των πρώτων τυχερών από τη φορολοταρία του Δεκεμβρίου

Περίπου στις 2 μμ αναμένεται να αναρτηθούν στο TAXISnet οι πρώτοι 1.000 τυχεροί της πρώτης κλήρωσης από τις δέκα συνολικά που... διεξάγει αυτή την ώρα το υπουργείο Οικονομικών και η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ)στο πλαίσιο της μεγάλης λοταρίας του Δεκεμβρίου.
Δέκα εκατομμύρια ευρώ θα διανεμηθούν σήμερα Κυριακή (παραμονή των Χριστουγέννων) από τη λοταρία του υπουργείου Οικονομικών, με βάση τις δαπάνες των φορολογούμενων με κάρτες ή άλλες μορφές ηλεκτρονικών πληρωμών. Συνολικά από τις δέκα κληρώσεις θα διανεμηθούν από 1.000 ευρώ σε δέκα χιλιάδες τυχερούς. Μετά την πρώτη κλήρωση θα ακολουθήσουν οι επόμενες τα αποτελέσματα των οποίων θα αναρτώνται σταδιακά στις επόμενες ώρες στο TAXISnet.
 
Πώς θα δείτε τους λαχνούς σας 
 
Στους προσωπικούς λογαριασμούς των φορολογούμενων στο TAXISnet οι λαχνοί που τους αντιστοιχούν με βάση τους οποίους θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη λοταρία του Δεκεμβρίου.
Πρόκειται για τους λαχνούς που αναλογούν στις δαπάνες τους με πιστωτικές κάρτες και άλλες μορφές ηλεκτρονικών συναλλαγών για δέκα μήνες κατά τη διάρκεια του 2017 (από τον Ιανουάριο έως τον Σεπτέμβριο και το μήνα Νοέμβριο). Οι συναλλαγές του Οκτωβρίου είχαν αποτελέσει τη βάση για την πρώτη λοταρία που πραγματοποιήθηκε τον προηγούμενο μήνα.
Τα αποτελέσματα της κλήρωσης θα αναρτηθούν στο TAXISnet. Εκεί θα έχουν πρόσβαση οι φορολογούμενοι εφόσον εισέλθουν στην ιστοσελίδα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων www.aade.gr και «πατήσουν» την ένδειξη «Δημόσιες Κληρώσεις». Κατόπιν με τη χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασης στο TAXIS που διαθέτουν θα μπορούν να δουν αν περιλαμβάνονται στους 10.000 τυχερούς. Βεβαίως το υπουργείο Οικονομικών θα ενημερώσει τους τυχερούς μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος που θα αποστείλει στους προσωπικούς λογαριασμούς τους στο TAXISnet.   (ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ)  
Το υπουργείο Οικονομικών σχεδιάζει να καταθέσει το χρηματικό έπαθλο των 1.000 ευρώ στους λογαριασμούς των 10.000 τυχερών στις 29 Δεκεμβρίου. Στο τέλος Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί η επόμενη δημόσια κλήρωση που θα αφορά τις δαπάνες των φορολογούμενων το μήνα Δεκέμβριο.
Στόχος του υπουργείου Οικονομικών είναι μέσω των δημοσίων κληρώσεων να ενισχύσει τις ηλεκτρονικές συναλλαγές μεταξύ των φορολογούμενων που αποτελούν όπλο στη μάχη κατά της φοροδιαφυγής.
Σε αυτές τις κληρώσεις συμπεριλαμβάνονται οι συναλλαγές με κάρτες και ηλεκτρονικά μέσα πληρωμής των μηνών Ιανουαρίου έως και Σεπτεμβρίου καθώς και του Νοεμβρίου. Η κλήρωση για τις συναλλαγές του Οκτωβρίου έγινε στις 30 Νοεμβρίου ενώ η κλήρωση για τις συναλλαγές του Δεκεμβρίου θα γίνει στο τέλος Ιανουαρίου.
Υπενθυμίζεται ότι τα χρηματικά έπαθλα του Προγράμματος Δημοσίων Κληρώσεων είναι ακατάσχετα, αφορολόγητα, δεν αποτελούν εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...