Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

Οικογενειακό Επίδομα ΟΓΑ: Πότε καταβάλλεται η Δ’ δόση

Η τέταρτη δόση για το οικογενειακό επίδομα του ΟΓΑ αναμένεται να καταβληθεί πριν τη γιορτή των Χριστουγέννων και συγκεκριμένα, την περίοδο 18 με 22 Δεκεμβρίου.
Μαζί με τη δόση του δ’ τριμήνου από τον ΟΓΑ θα πραγματοποιηθεί πληρωμή και για όποιες αιτήσεις Α21 δεν έχουν πληρωθεί -λόγω ελλιπών δικαιολογητικών- καθώς και για όσες υποβλήθηκαν ή πρόκειται να υποβληθούν από την 1η Οκτωβρίου και έπειτα.

Υπενθυμίζεται πως για το 2017, οι δικαιούχοι μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις Α21 στην ΑΑΔΕ (σύστημα taxis) μέχρι και τις 15 Ιανουαρίου.
Ο ΟΓΑ θα ειδοποιήσει με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο όσους πρέπει να προσκομίσουν συμπληρωματικά δικαιολογητικά, αλλά ταυτόχρονα καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του http://www.oga.gr, πεδίο «Πληροφορίες Αιτήσεων Οικογενειακών Επιδομάτων») προκειμένου να ενημερωθούν σχετικά.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...