Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

Έρχονται αποκαλύψεις ΒΟΜΒΑ για τις πωλήσεις όπλων επι Σαμαρα στον ISIS!

Πολιτικο σεισμό προκαλει η «γκάφα» γνωστης Μητσοτακικης  εφημερίδας που «αποκάλυψε» πωλήσεις όπλων στον isis το 2014, την εποχή που ο Σαμαράς ήταν πρωθυπουργός και ο Βενιζέλος ζητούσε η Δύση να εισβάλει στη Συρία!
Οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως ειναι ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ αλλα η χρονική στιγμή μας βάζει σε υποψίες για το αν πρόκειται για εσωκομματικό χτύπημα κατα του Σαμαρα λίγα μόνο 24ωρα πριν το συνέδριο της ΝΔ!

Δυο πράγματα μπορει να συμβαίνουν στη ΝΔ ή να ειναι τοσο ηλίθιοι που αποκάλυψαν κατα λάθος τις πωλήσεις όπλων στον isis την εποχή που ήταν πρωθυπουργός ο Σαμαράς ή να είχαν σχεδιάσει την «αποκάλυψη» ώστε να χτυπήσουν τον Σαμαρα πριν το συνέδριο της ΝΔ.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...