Σάββατο 7 Απριλίου 2018

Ας μιλήσουμε λοιπόν για εγκληματικότητα. Λήστεψαν 250 εκατομμύρια, διέταξαν δύο δολοφονίες και είχαν πολιτικό βραχίονα!

Έκλεψαν 250 εκατομμύρια € από τα δημόσια ταμεία όλως τυχαίως με νομοθέτημα του Ευάγγελου Βενιζέλου. Αλήθεια, η τρόικα πως και δεν το πήρε είδηση;
Έκτός από αυτά, είχαν διατάξει την δολοφονία του έντιμου λειτουργού του Δημοσίου κύριου Αντωνοπουλου, η ίδια συμμορία δολοφόνησε τον δικηγόρο Μιχάλη Ζαφειρόπουλο, η ίδια συμμορία συνεργάστηκε με την κυβέρνηση Σαμαρά και τον μεγαλοεκδότη Σταύρο Ψυχάρη, και κάποια από τα μέλη της συμμορίας είχαν αφεθεί ελεύθερα επί Σαμαρά – Βενιζέλου!

Και έρχεται σήμερα η παρέα του Μητσοτάκη και του Βενιζέλου να μιλήσει για εγκληματικότητα και να ζητάει και την παραίτηση του Νίκου Τόσκα. Η παράταξη που έχει μαζέψει από τον δρόμο σώγαμπρους δικηγόρους με πελάτες που δινούν συμβόλαια εκτελέσεων, παιδόφιλους, απειλεί εντίμους εισαγγελείς που ερευνούν το Noor1, το να ζητάει την παραίτηση του Νίκου Τόσκα είναι παράσημο για εκείνον. Η προβοκάτσια βρομάει από χιλιόμετρα, μετά την σύλληψη του δολοφόνου του Ζαφειροπουλου και τις τελευταίες αποκαλύψεις.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...