Τετάρτη 4 Απριλίου 2018

Φοβερές αποκαλύψεις από τον δημοσκόπο του Μητσοτάκη: «Θέλει την εξουσία για την εξουσία»

 Όπως όλοι γνωρίζουμε ότι υπάρχουν προσωπικοί μακιγιέρ, προσωπικοί στυλίστες, προσωπικοί μασέρ κλπ, υπάρχουν και προσωπικοί ...δημοσκόποι! Τι νομίζατε δηλαδή, ότι οι πολιτικοί μας θα περιδιάβαιναν το στίβο της πολιτικής χωρίς μια βοήθεια ...τέλος πάντων, χωρίς έναν άνθρωπο να μπορεί να τους κάνει ένα λίφτινγκ, μια προσθετική ή μια αφαιρετική "επέμβαση" σε μια ώρα ανάγκης;

Να μην τρελαθούμε!!!
Τώρα τι ακριβώς έγινε και στην περίπτωση του Κούλη ο προσωπικός του δημοσκόπος τα πήρε κρανιοεγκεφαλικά όπως θα έλεγε και ο φίλος μου ο Τάκης και βγήκε στο κλαρί και έκανε τον Κούλη ξεφτίλα, δεν γνωρίζουμε. 
Εκείνο όμως που με σιγουριά μπορούμε να υποθέσουμε είναι ότι ο άνθρωπος δεν άντεξε άλλο τις προφανείς πιέσεις που θα του ασκούνται να δίνει σώνει και καλά ποσοστά απόλυτης κυριαρχίας του εντελώς ανίκανου Κυριάκου Μητσοτάκη. Ειδικά σήμερα που όλα έχουν αλλάξει και η ψαλίδα ανάμεσα στη ΝΔ και στον ΣΥΡΙΖΑ έχει μηδενιστεί, ο Μητσοτάκης, είναι σίγουρο ότι  δεν πρόκειται να γίνει ποτέ πρωθυπουργός και πλέον οι δημοσκόποι της διαπλοκής δεν μπορούν να δικαιολογήσουν τις μετρήσεις που κάνουν αβαντάροντας τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Τώρα τα... πουλάκια κελαηδούν και αποκαλύπτουν πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η επικίνδυνη παρέα του θέλουν την εξουσία για την εξουσία.
Δειτε πως αρχίζει το άρθρο του στο protagon:
Διαπιστώνω συχνά τελευταία, πως όταν επικρίνω τη στάση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να μη συναινεί σε τίποτε, ακόμη και σε θέματα για τα οποία η ίδια είχε διατυπώσει κατά καιρούς ταυτόσημες ή παρεμφερείς θέσεις (Μακεδονικό, Συνταγματική Αναθεώρηση), η απάντηση που παίρνω από αρκετούς που ευθυγραμμίζονται με κάθε απόφαση της ΝΔ λέει (εκτός του ότι είμαι φιλο-ΣΥΡΙΖΑ) πως αυτό δεν είναι το μείζον ζήτημα –το ζήτημα είναι να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Για κάποιους, λοιπόν, το μείζον φαίνεται πως δεν είναι οι πολιτικές θέσεις, αλλά ποιος θα κάθεται στην καρέκλα της εξουσίας: οι «δικοί μας» ή «οι άλλοι»; «εμείς ή αυτοί;» Πρόκειται για την αποθέωση της αντίληψης της πολιτικής ως κυνικού αγώνα για την εξουσία και για την απαξίωση της αντίληψης της πολιτικής ως δράσης για την επίλυση προβλημάτων για το κοινό καλό.

Πληροφ. από το periodista.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...