Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

Ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Τασούλας: Δυστυχώς έχουμε... δημοκρατία!!!

Η ΝΔ του Μητσοτάκη δεν πολυπάει τη… Δημοκρατία.
Με αυτό το δεδομένο μόνο έκπληξη δεν προκαλεί η δημόσια παραδοχή του βουλευτή Ιωαννίνων Κώστα Τασούλα ότι «δυστυχώς ο δημοκρατικός τρόπος διακυβέρνησης δεν είναι αποτελεσματικός. Μπλέξαμε άσχημα». 

Μιλώντας στον Real Fm ο βουλευτής Ιωαννίνων είπε ξεκάθαρα:

Έχουμε μπλέξει πολύ άσχημα, έχουμε μπλέξει βέβαια με δημοκρατικό τρόπο, γιατί εξελέγησαν με τη δημοκρατική έκφραση του ελληνικού λαού, αλλά ο δημοκρατικός τρόπος εκλογής, δυστυχώς, δεν εξασφαλίζει και τον αποτελεσματικό τρόπο διακυβέρνησης και εδώ είναι το πρόβλημά μας. Έχουμε μπλέξει πάρα πολύ άσχημα

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ:


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...