Κυριακή 8 Απριλίου 2018

Ο Φαήλος Κρανιδιώτης αποθεώνει τον Αλέξη Τσίπρα: «Γονάτισε ΔΟΛ, Μπόμπολα και Μαρινάκη και τράβηξε την πρίζα απο την ψευδοελίτ»

Συνέβη και αυτό. Ο πάλαι ποτέ στενος φίλος του Αντώνη Σαμαρά, ο Φαήλος Κρανιδιώτης, πρόεδρος της Νέας Δεξιάς, παραδέχεται πως μόνο ο Τσίπρας έβγαλε την πρίζα από την ψευτοελίτ, γιατί δεν τον κρατάνε από πουθενά!

Ο πρόεδρος της Νέας Δεξιάς παραδέχεται ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας «... μπόρεσε και ξετίναξε τον ΔΟΛ, έστειλε στην σέντρα τον Ψυχάρη, που είδε το σπίτι – ανάκτορό του να βγαίνει στο σφυρί..» και ότι «... μπόρεσε να γονατίσει τον Μπόμπολα, να τραβήξει την πρίζα του MEGA και επί των ημερών του να αντιμετωπίζει ο Μαρινάκης βαριές κατηγορίες». 
Γιατί; «Διότι προφανώς δεν τον κρατάνε. Εάν είχε σταθεί σούζα στους προθαλάμους και τον είχανε σε κάμερες να παντελονιάζει μαύρο χρήμα, τότε απλά θα του είχαν ψιθυρίσει δύο φωνήεντα...»!
Ολόκληρο το άρθρο του Φ. Κρανιδιώτη ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...