Παρασκευή 6 Απριλίου 2018

Η απάντηση Σπίρτζη για Uber: Από πού να φύγει; Δεν έχουν ούτε γραφείο στην Ελλάδα. (Ανανεωμένο)

«Κατακλυσμό» σχολίων προκάλεσε η απόφαση της Uber να αποσύρει τις υπηρεσίες της «UberX» από την Ελλάδα με αφορμή την πρόσφατη τροποποίηση της νομοθεσίας που διέπει τη λειτουργία του κλάδου στην Ελλάδα, επισημαίνοντας ότι θα επανεξετάσει τη θέση της υπό το φως των νέων δεδομένων.
Απαντώντας σε όσους τον κατηγορούν ότι έκανε τα πάντα για να διώξει την Uber o υπουργός Υποδομών ανέφερε ότι "δεν ξέρουν τι τους γίνεται".
"Για να φύγει κάποιος από την Ελλάδα θα πρέπει να έχει έδρα στην Ελλάδα, έστω ένα γραφείο. Να φορολογείται στην Ελλάδα, η Uber δεν έχει τίποτα. Από πού να φύγει;" σχολίασε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης την ανακοίνωση της Uber ότι αποχωρεί από την Ελλάδα, αναστέλλοντας μέρος των εργασιών της.
"Όποιοι θέλουν να δραστηριοποιούνται στη χώρα τηρώντας την κείμενη νομοθεσία και να πληρώνουν φόρους, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα", συμπλήρωσε ο κ. Σπίρτζης, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Και ευχήθηκε "Καλό Πάσχα και σε αυτούς και στην Uber".

Και η δήλωση-χαστούκι στη ΝΔ του προέδρου της Π.Ο.Ε.Ι.Α.Τ.Α Θύμιου Λυμπερόπουλου:

Ας καταλάβουν όλοι, ότι στη χώρα που γεννήθηκε η Δημοκρατία, θα υπάρχουν πάντα άνθρωποι που θα την υπερασπίζονται και θα την τιμούν. Ο νόμος 4530/2018 είναι η προάσπιση των οικονομικών συμφερόντων της χώρας μας και των Ελλήνων πολιτών. Και πιστώνεται στην κυβέρνηση και στην ηγεσία του Υπουργείου Μεταφορών, τον κ. Σπίρτζη και τον κ. Μαυραγάνη. Όποιος δεν θέλει ή δεν μπορεί ή δεν τον συμφέρει να τηρεί και να σέβεται τους νόμους της χώρας μας μπορεί να αποχωρεί και να μας γράφει…
Δικαιοσύνη στην οικονομία και δικαίωση της εργασίας επεδίωξε -και το πέτυχε- μόνο η κυβέρνηση. Ουδείς από τα υπόλοιπα κόμματα. Κι αυτό δεν το ξεχνάμε..

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...