Παρασκευή 4 Μαΐου 2018

Οι ημερομηνίες για τις ενδοσχολικές εξετάσεις σε Γυμνάσια - Λύκεια.

Ανακοινώθηκαν από το υπουργείο Παιδείας με σχετικές εγκυκλίους, οι επίσημες ημερομηνίες για τις ενδοσχολικές εξετάσεις για τα Γυμνάσια, των Α’ και Β’ τάξεων Γενικών Λυκείων, αλλά και των Εσπερινών ΓΕΛ για το 2017-2018.
Σύμφωνα με αυτές, οι γραπτές ανακεφαλαιωτικές προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις σε όλα τα Γυμνάσια της χώρας, θα διεξαχθούν φέτος από την Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018 έως και την Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018.
Αντίστοιχα για τα Λύκεια που τα μαθήματα λήγουν στις 25 Μαΐου, οι προαγωγικές εξετάσεις των μαθητών της Α΄ και Β΄ τάξης των Ημερησίων ΓΕ.Λ. και της Α΄, Β΄ και Γ΄ τάξης των Εσπερινών ΓΕ.Λ. της πρώτης εξεταστικής περιόδου διεξάγονται από την Τρίτη 29 Μαΐου 2018 έως την Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018.
Οι εξετάσεις για τους μαθητές αυτής της κατηγορίας που απουσίαζαν δικαιολογημένα, ολοκληρώνονται έως και τη Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018, ημερομηνία έκδοσης αντίστοιχα και των αποτελεσμάτων.
Την ίδια στιγμή, οι εξετάσεις για μαθητές που απουσίαζαν δικαιολογημένα από τα Γυμνάσια θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί έως την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018.
Δείτε (εδώ) αναλυτικά την εγκύκλιο για τα Λύκεια και (εδώ) για τα Γυμνάσια.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...