Παρασκευή 4 Μαΐου 2018

Αμετανόητος Μητσοτάκης: Θα λειτουργήσω την ΕΡΤ με τους μισούς εργαζόμενους!

Ο Μητσοτάκης προανήγγειλε περικοπές στον προϋπολογισμό της ΕΡΤ και απολύσεις προσωπικού, αν γίνει κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία, λέγοντας χαρακτηριστικά μάλιστα «την ΕΡΤ όπως είναι σήμερα να την ξεχάσουμε».
Νέα σφοδρή επίθεση εναντίον της ΕΡΤ, από τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη. Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου σε ερώτηση για το κλείσιμο της ΕΡΤ επί κυβέρνησης Σαμαρά πρότεινε «Ας μιλήσουμε καλύτερα για το μέλλον και όχι για το παρελθόν, όλοι έχουμε κάνει την αυτοκριτική μας». Και η τοποθέτηση αυτή προκύπτει καθώς ως σήμερα δεν έχει υπολογιστεί η ζημία που προκάλεσε στο δημόσιο το κλείσιμο της ΕΡΤ στις 11 Ιουνίου 2013 από την κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου.
Πρόσθεσε ότι «η ΕΡΤ όπως είναι σήμερα να την ξεχάσουμε. Η χώρα χρειάζεται δημόσια τηλεόραση, αλλά όχι όργανο κυβερνητικής προπαγάνδας. Το τέλος υπέρ της ΕΡΤ θα μειωθεί στο μισό και θα προσαρμοστεί σε αυτόν τον προϋπολογισμό. Αν αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να λειτουργήσει με λιγότερο προσωπικό, θα λειτουργήσει με λιγότερο προσωπικό. Αυτό που γίνεται σήμερα στην ΕΡΤ είναι θλιβερό και απαράδεκτο».


 typologies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...