Σάββατο 5 Μαΐου 2018

Τι λέει ο Αυγενάκης (ΝΔ) για ταξιτζήδες και φιλοζωικές οργανώσεις;

Επειδή εκεί στη μεταλλαγμένη ΝΔ έχουν έτοιμα όλα τα νομοσχέδια για να κυβερνήσουν και το μόνο που μένει είναι η ημερομηνία των εκλογών (που προκηρύσσουν μόνοι τους κάθε 15 ημέρες)…
Επειδή εκεί στη μεταλλαγμένη ΝΔ έχουν κερδίσει όλες τις εκλογές σε όλα τα σωματεία, σε όλους τους συνδικαλιστικούς φορείς, σε όλα τα επιμελητήρια, σε όλες τις επιστημονικές οργανώσεις, παντού…. Νίκες παντού…

Επειδή εκεί στη μεταλλαγμένη ΝΔ έχουν πλήρη εικόνα και αντίληψη του τι ακριβώς συμβαίνει στην κοινωνία και ειδικά στα λαϊκά στρώματα…
Ακριβώς για τους παραπάνω λόγους, ο Γραμματέας της μεταλλαγμένης ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης, (αυτός που είχε μηνύσει τη ΝΔ για τα δάνειά της, ως μπροστινός της Ντόρας, θυμάστε; αλήθεα πότε δικάζεται αυτό;) δηλώνει στα κομματικά όργανα πως με όλους τα έχει βρει το κόμμα του, εκτός από τους ταξιτζήδες και τις φιλοζωικές οργανώσεις που θεωρεί «τρελούς».
Κατά τον Λευτέρη Αυγενάκη, και όλους τους -άκη της ΝΔ, Μητσοτάκη, Κυρανάκη, Σπυράκη, Τάκη κ.α. οι ταξιτζήδες είναι τρελοί.
Δεκάδες χιλιάδες ταξιτζήδες και οι οικογένειές τους, που ζουν και φορολογούνται στην Ελλάδα, είναι τρελοί γιατί δεν υπέκυψαν στις πιέσεις και απειλές να μετατραπούν σε παραμάγαζα και δουλικά των offshore εταιριών που διαλύουν κατά το πρότυπο της Σχολής Σικάγο οικονομίες και κοινωνίες.
Και ένα σχόλιο για τις «τρελές» φιλοζωικές οργανώσεις: Το κοινωνικό τους έργο είναι τεράστιο. Κρατούν – με μηδαμινούς πόρους – τις πόλεις «καθαρές», από τα αδέσποτα που ξεφορτώνονται εγκληματικά όλοι οι ασυνείδητοι νεοέλληνες. Οι φιλοζωικές οργανώσεις διδάσκουν παράλληλα αγάπη και αλληλεγγύη σε ένα κόσμο που η κτηνωδία και η βαρβαρότητα κυριαρχεί.
Μπράβο στον Λευτέρη, μπράβο στη μεταλλαγμένη ΝΔ. Δεν είναι τυχαίο, που έχουν χάσει όλες τις εκλογές, σε όλους τους κοινωνικούς και επαγγελματικούς φορείς. 

Υπ’ αυτή την έννοια δεν είναι τρελοί μόνο οι ταζιτζήδες, αλλά και τα επιμελητήρια, οι δικηγόροι, κα.
Υ.Γ.
Λυμπερόπουλε, για το κόμμα Μητσοτάκη, εκτός από «μειοψηφία» (που εκλέγεσαι πανηγυρικά) είσαι και τρελός!


«Ο Κεντροδεξιός»

https://kentrodexios.wordpress.com


Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...