Δευτέρα, 28 Μαΐου 2018

Με μαϊμού δημοσκοπήσεις και φημολογία εκλογών προσπαθούν να εκβιάσουν τους δικαστές. Μιλάμε για εγκληματική οργάνωση.

Είναι αδιανόητο αυτό που γίνεται στην Ελλάδα από την αντιπολίτευση. Αντιπολίτευση πλέον που έχει προσχωρήσει φυσικά η ηθικά σε μία τεράστια εγκληματική οργάνωση η οποία έχει ρημάξει πραγματικά την Ελλάδα.
Και τώρα που έρχεται η ώρα της τιμωρίας για αρκετούς και δεν εννοούμε μόνο πολιτικούς αλλά και επιχειρηματίες που εμπλέκονται σε τρομερές υποθέσεις, που όμοιες της δεν έχει ζήσει όχι μόνο για Ελλάδα αλλά ολόκληρη Ευρώπη, Φτάνουν στο σημείο να απειλούν τους δικαστές ακόμα και από το βήμα της Βουλής! Επικαλούνται μάλιστα το γεγονός ότι «σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις» και «να τώρα έρχονται εκλογές»!
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος όμως ως κάπο ντι τούτι κάπι, από το βήμα της Βουλής δεν δίστασε να το πει και ευθέως: «Ας προσέχουν οι δικαστές τι κάνουν γιατί ερχόμαστε»!
Φυσικά οι έλληνες δικαστές εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων, έχουν ως οδηγό τους τον ήρωα Φαλκόνε, τον Μπορσαλίνο και αυτά τα φωτεινά παραδείγματα που κοσμούν την ανθρωπότητα. Δεν έχουν τον Βενιζέλο ο οποίος απογείωσε την νομική και ακαδημαϊκή του επάρκεια στην υπηρεσία νομιμοποίησης της ανομίας.
Και φυσικά οι έλληνες δικαστές δεν είναι χαϊβάνια για να πιστέψουν ότι θα έρθει ο Μητσοτάκης πρωθυπουργός ώστε να αρχίσουν να φυγαδεύουν εγκληματίες. Αντίθετα, μετά τις εκλογές του 2019, η Ελλάδα θα απαλλαγεί μια και καλή από το μαύρο μέτωπο.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...