Δευτέρα 21 Μαΐου 2018

Πανικός στην Πειραιώς μετά την αποκάλυψη του λογαριασμού με τα μαύρα εκατομμύρια, της συνεργάτιδας πρώην υπουργού που εμπλέκεται στο σκάνδαλο Novartis

Ανησυχούν στην Πειραιώς για τη συνεργάτιδα πρώην υπουργού που εμπλέκεται στο σκάνδαλο Novartis, στην κατοχή της οποίας βρέθηκαν λογαριασμοί στην Ελβετία με ύποπτες συναλλαγές. Το ποσό που βρέθηκε στους λογαριασμούς σε καμία περίπτωση δε δικαιολογείται κι αυτό εντείνει την ανησυχία μήπως η όμορφη συνεργάτης μετατραπεί σε βαθύ λαρύγγι κι αρχίσει να… κελαηδάει.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το γαλάζιο στέλεχος θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις στις αρχές για την προέλευση και τις ύποπτες διαδρομές των χρημάτων. Μπροστά στο δίλημμα όμως να βρεθεί η ίδια κατηγορούμενη για ξέπλυμα χρήματος, ενδεχομένως να αρχίσει να «ξερνάει» λεπτομέρειες για το ρόλο πολιτικών και των συνεργατών τους.
Κι αυτό είναι που ανησυχεί περισσότερο τους εμπλεκόμενους στο σκάνδαλο Novartis…

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...