Τρίτη 5 Ιουνίου 2018

Συλλυπητήριο μήνυμα Δημάρχου Δελφών για τον θάνατο της 13χρονης.

Το εξαιρετικά θλιβερό περιστατικό της απώλειας μιας ανθρώπινης ζωής και μάλιστα ενός παιδιού έχει ρίξει σήμερα βαριά τη σκιά του στην πόλη μας και στην περιοχή μας.
Οι συνθήκες του γεγονότος τυγχάνουν ακόμη και αυτή τη στιγμή αδιευκρίνιστες και οι πληροφορίες συγκεχυμένες.
Το βέβαιο είναι ότι σε τίποτα δε συμβάλλουν ομαδικές ενέργειες αντεκδίκησης ή κοινωνικής έντασης ένθεν κι ένθεν.


Πρέπει να καταλάβουμε ότι οι ακραίες φωνές κάποιες φορές και υπό ορισμένες προϋποθέσεις οδηγούν σε ακραίες πράξεις και αυτό στο τέλος το πληρώνουμε όλοι μας και ιδίως τα παιδιά μας.
Στην οικογένεια και στους φίλους του αδικοχαμένου κοριτσιού εκφράζουμε τη βαθύτατη οδύνη όλων των δημοτών του Δήμου Δελφών και τη συμπαράστασή μας στη θλίψη τους.


Άμφισσα, 5 Ιουνίου 2018
Ο Δήμαρχος Δελφών

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...