Κυριακή 3 Ιουνίου 2018

Πρόσκληση σε αιμοδοσίες στην Άμφισσα αφιερωμένες στην 14 ΙΟΥΝΙΟΥ Παγκόσμια ημέρα του εθελοντή αιμοδότη .


ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ  ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ  ΔΩΡΗΤΩΝ   ΟΡΓΑΝΩΝ  ΣΩΜΑΤΟΣ
ΓΡΑΦΕΙΑ : ΚΕΝΤΡΟ ΗΜΕΡΑΣ-ΤΚ :33100  -  ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΣΑΛΩΝΩΝ 26-ΑΜΦΙΣΣΑ- ΜΕΛΟΣ  ΠΟΣΕΑ
email :seaamfissas@yahoo.gr-- seaamfissas.blogspot.com

Πρόσκληση σε αιμοδοσίες στην Άμφισσα αφιερωμένες στην
 14 ΙΟΥΝΙΟΥ Παγκόσμια  ημέρα του εθελοντή αιμοδότη .

      Σας προσκαλούμε όλους στo νέο διήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας που διοργανώνεται  στην Άμφισσα από το  Δ.Σ. του Σ.Ε.Α. Άμφισσας ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ αφιερωμένο στην 14 Ιουνίου  Παγκόσμια  ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη .
    1.την Δευτέρα  11-06-18 και ώρες 18.00 - 21.00 στο 1ο Δημοτικό Σχολείο μαζί με το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων και τον Σύλλογο Διδασκόντων Εκπαιδευτικών του και
    2.την Τρίτη 12-06-2018 και ώρες 18.00 - 21.00 στο 3ο Δημοτικό Σχολείο μαζί με το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και τον Σύλλογο Διδασκόντων Εκπαιδευτικών του .
     Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί  έκθεση ζωγραφιών  των παιδιών αλλά και έκθεση αφίσας των σπουδαστών του Τ.Ε.Ι. Στερεάς Ελλάδας-Τμήμα Δ.Ο.Ε.Π.Τ.Μ.
Οι  φοιτητές του τμήματος στην Άμφισσα θα συμμετέχουν ενεργά στην εθελοντική αιμοδοσία .
     Την αιμοδοσία υποστηρίζουν το Γεν. Νοσοκομείο Άμφισσας, η Υπ. Αιμοδοσίας ΓΝΑ αλλά και το ΕΚΑΒ .Ενώ θα γίνεται ενημέρωση και εγγραφές νέων δοτών μυελού των οστών στο  ΚΕΔΜΟΠ ( www.xarisezoi.gr).
Όλοι μαζί μπορούμε. Κάθε σταγόνα μετράει…

Οι ανάγκες σε αίμα είναι συνεχής…
Με εκτίμηση τα ΔΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...