Κυριακή 29 Ιουλίου 2018

Το βιογραφικό «καιεί» την Φώφη Γεννηματά για την τραγωδία στην ανατολική Αττική

Η Φώφη Γεννηματά είναι από εκείνους τους πολιτικούς που σήμερα, μετά την εθνική τραγωδία, φωνάζουν περισσότερο. Είναι από εκείνους τους πολιτικούς που κουνάνε το δάχτυλο στην κυβέρνηση. Και όλοι γνωρίζουν τι συμβαίνει με εκείνους που τις κρίσιμες ώρες κάνουν φασαρία. Κάνουν φασαρία για να κρυφτούν πίσω από τις κραυγές. 

Και αν κάποιος δεν γνώριζε την ελληνική πραγματικότητα θα θεωρούσε πως η Φώφη Γεννηματά θα είχε κατέβει στην πολιτική μόλις τους τελευταίους μήνες. 
Δυστυχώς, όμως, για τη Φώφη Γεννηματά τα πράγματα δεν είναι έτσι. Δεν μπορεί να κουνά το δάχτυλο για όσα συνέβησαν στην ανατολική Αττική. 
Γιατί; Μας το εξηγεί το βιογραφικό της. Ήταν υπερνομάρχης Αθηνών και Πειραιώς την περίοδο 2003 -2007, ενώ την ίδια περίοδο ήταν Πρόεδρος της Ένωσης Αυτοδιοικήσεως Ελλάδος. Αργότερα την περίοδο 2011 - 2012 ήταν αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών. 
Ποιο είναι το έργο που άφησε η Φώφη Γεννηματά στην Αττική; Τι έκανε στην ανατολική Αττική; Η τραγωδία είναι αποκαλυπτική των ευθυνών της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής. Στην πορεία θα βγουν πολλά στη φόρα...

Ειδικά εσείς κυρία Γεννηματά δεν δικαιούστε να ομιλείται, όπως έλεγε ο πολιτικός σας ομοσταυλος Κουτσόγιωργας, για τις τραγωδίες στην Αττική.
ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΜΠΑΖΩΝΟΥΝ ΡΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΡΑΖΟΥΝ ΠΑΡΑΛΙΕΣ.
Είπαμε ότι δε χωρά καμία μα καμία πολιτική εκμετάλλευση για την τραγωδία στην Αττική. Ευθύνες έχουν όλοι. Και οι νυν και οι πρώην. Το να βλέπουμε όμως την κυρία Γεννηματά να παριστάνει την ευαίσθητη και να πηγαίνει στα κατεστραμμένα μέρη, τα οποία εάν υπήρχε κτηματολόγιο που το πληρώσαμε δεκάδες δισεκατομμύρια θα είχαν σωθεί, μαζί και οι ζωές, μας ξεπερνά. ΛΙΓΗ ΝΤΡΟΠΗ ΠΙΑ!


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...