Κυριακή 29 Ιουλίου 2018

Σωκράτης Φάμμελος: Μπαίνουν μπουλντόζες - Δεν κάνουμε πίσω στην αυθαιρεσία

Ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας ανοίγει τα χαρτιά του, μιλώντας στο News 24/7 και σημειώνει ότι "όσα μέτρα και αν πήραμε προληπτικά δεν μπορούν να σβήσουν την απώλεια και την οδύνη". Τι λέει για τις κατεδαφίσεις αυθαιρέτων, τις αναδασώσεις, την επόμενη μέρα στο Μάτι και την ανάληψη από την κυβέρνηση της πολιτικής ευθύνης για την τραγωδία.Μπουλντόζες όπου διαπιστώνονται βάσει του Συντάγματος αυθαιρεσίες προαναγγέλλει ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, Σωκράτης Φαμελλος. Συγχρόνως, με την συνέντευξη του στο Νews 24/7 υπαινίσσεται ότι θα διερευνηθεί η πιθανότητα και ποινικών ευθυνών για την τραγωδία στο Μάτι, ενώ αναλύει τις προτεραιότητες του υπουργείου Περιβάλλοντος για την πυρόπληκτη περιοχή.
Ο κ. Φάμελλος, δεν παραλείπει να αναφερθεί στο γεγονός ότι «η απώλεια της ζωής των συνανθρώπων μας, μας βαραίνει και μας γεμίζει θλίψη», αποσαφηνίζει παράλληλα πως «η ανάληψη της ευθύνης από την κυβέρνηση μας χρεώνει σημαντικές ευθύνες για την επόμενη μέρα, ώστε να μην ξανασυμβεί τέτοια τραγωδία».
Αναλυτικά η συνέντευξη του Σωκράτη Φάμελλου στο News 24/7

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...