Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018

Σύλληψη 35χρονου για εμπρησμό από πρόθεση κατα συρροή στον Μαραθώνα

Τουλάχιστον πέντε φωτιές από πρόθεση κατηγορείται ότι έβαλε ένας 35χρονος με τα αρχικά Π. Α. (του Ν.), μόλις λίγες μέρες μετά τη φονική πυρκαγιά στην ανατολική Αττική.
Συνελήφθη σήμερα, από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., σε συνεργασία με στελέχη της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) και του Ανακριτικού Τμήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νέας Μάκρης, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, ο 35χρονος είναι ο παίτιος πρόκλησης εμπρησμού από πρόθεση κατ’ εξακολούθηση και για απείθεια προς τις διωκτικές αρχές, για πέντε πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν σε οικοπεδικούς χώρους κατά το χρονικό διάστημα από 26 έως 31 Ιουλίου 2018, στην περιοχή Ριζάρη, του δήμου Μαραθώνα, στην Αττική.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...