Πέμπτη, 2 Αυγούστου 2018

ΙΤΕΑ: Το 6ο Φθινοπωρινό Ράλλυ στις γνωστές ειδικές διαδρομές «Βωξίτες» και «Καρούτες»

Στις 22 και 23 Σεπτεμβρίου η περιοχή της Ιτέας θα φιλοξενήσει το MyKteo 6ο Φθινοπωρινό Ράλλυ, τον τέταρτο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ Χώματος και του αντίστοιχου θεσμού των Ιστορικών αυτοκινήτων. Την οργάνωση του αγώνα έχει αναλάβει το Αγωνιστικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (ΑΣΜΑ), ενώ ονομαστικός χορηγός είναι το MyKteo. Στο πλευρό των οργανωτών θα βρίσκονται η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και ο Δήμος Δελφών.


Τα πληρώματα θα αναμετρηθούν στις γνωστές Ακροπολικές ειδικές διαδρομές «Βωξίτες» και «Καρούτες» οι οποίες θα πραγματοποιηθούν αμφότερες από 3 φορές.
Ο διοικητικός και τεχνικός έλεγχος των αυτοκινήτων θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου από τις 16.30 έως τις 18.00 στο MyKteo που βρίσκεται στο Βιοτεχνικό Πάρκο Άμφισσας. Το βράδυ της ίδιας μέρας στην Κεντρική Προβλήτα Ιτέας θα λάβει χώρα η Πανηγυρική εκκίνηση του αγώνα που αναμένεται να συγκεντρώσει πλήθος κόσμου από τις γύρω περιοχές και όχι μόνο. Την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου, το πρώτο αγωνιστικό αυτοκίνητο θα εισέλθει στην ειδική διαδρομή «Βωξίτες» στις 09.48 το πρωί και εν συνεχεία θα κατευθυνθεί στις Καρούτες (ώρα έναρξης 10.06). Μετά από 6 συνολικά ειδικές διαδρομές και 69 αγωνιστικά χιλιόμετρα, τα πληρώματα θα τερματίσουν στην Κεντρική Προβλήτα της Ιτέας στις 15.28.

Το MyKteo 6ο Φθινοπωρινό Ράλλυ θα αποτελέσει την προτελευταία στροφή του Πανελληνίου πρωταθλήματος Ράλλυ Χώματος, εκεί όπου τρεις συνδυασμοί έχουν μαθηματικές ελπίδες για την κατάκτησή του. Επικεφαλής στη βαθμολογία είναι οι Γιάννης Μπαντούνας-Κώστας Σούκουλης που θέλουν να κάνουν βήμα τίτλου στα χώματα της Στερεάς Ελλάδας, ενώ στην πρώτη του ουσιαστικά χρονιά πλήρους εμπλοκής στο θεσμό, ο Γιώργος Κεχαγιάς με φόρα από τη νίκη του στο EKO Ράλλυ Ακρόπολις, θέλει να διπλασιάσει τις επιτυχίες του στην Ιτέα, έχοντας την πολύτιμη καθοδήγηση του Βασίλη Μπασιούκα. Μετά τον αποκλεισμό τους από τον εθνικό μας αγώνα, άγνωστο είναι το μέλλον στο θεσμό για τους Ευθύμη Χαλκιά-Λεωνίδα Μαχαίρα, τους οποίους θέλουμε να δούμε να αγωνίζονται στην Ιτέα.
Οι δηλώσεις συμμετοχής που γίνονται αποκλειστικά μέσω του ΣΔΔΑ της ΟΜΑΕ, θα ανοίξουν τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου και θα παραμείνουν ανοιχτές έως την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου στις 22.00.
 

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 210 8087267, 
email: agonistiko.auto@gmail.com, www.agonistiko.gr.
Ενημερωθείτε για όλα τα νέα σχετικά με το MyKteo 6ο Φθινοπωρινό Ράλλυ, μέσω της ιστοσελίδας του αγώνα: https://agonistiko.gr/home/activity/36-fthinoporino-rally-2018
Facebook page: https://www.facebook.com/asma.agonistiko/
Στα επισυναπτόμενα αρχεία θα βρείτε το Συμπληρωματικό Κανονισμό, το Ωράριο και την αφίσα του αγώνα.
Απόστολος Παλάτος
Γραφείο Τύπου
Αγωνιστικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (Α.Σ.Μ.Α.)


Attachments:
Download this file (Αφίσα.jpg)Αφίσα.jpg108 kB
Download this file (Συμπληρωματικός_Κανονισμός.pdf)Συμπληρωματικός_Κανονισμός.pdf777 kB
Download this file (Ωράριο Φθινοπωρινού Ράλλυ 2018.xls)Ωράριο Φθινοπωρινού Ράλλυ 2018.xls

https://agonistiko.gr/home/activity/36-fthinoporino-rally-2018/274-press-release-1

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...