Τετάρτη 15 Αυγούστου 2018

Και όμως δεν έχει ...χάσει την φωνή του!!!

Έλυσε την πολύμηνη σιωπή ο Δημήτρης Αβραμόπουλος ο οποίος παρέμεινε σιωπηλός σε σημαντικά γεγονότα που αφορούν τις σχέσεις της Ελλάδας με την Ευρωπαΐκή ένωση. Παρότι Ευρωπαίος επίτροπος, ο κύριος Δημήτρης Αβραμόπουλος δεν έβγαλε ούτε μια λέξη αναφορικά με την συμφωνία για το χρέος, ούτε όμως έκανε και το παραμικρό σχόλιο για την συμφωνία των Πρεσπών.
Παρότι και για τα δύο θέματα έβγαλαν ανακοίνωση μέχρι και οι …κλητήρες της κομισιόν. Βρήκε όμως ευκαιρία με την απελευθέρωση των δύο στρατιωτικών μας, να κάνει μία δήλωση που θα έκανε και τον ίδιο τον Ερντογάν να σκεφτεί το ενδεχόμενο να απαγάγει και να επιστρέφει πιο συχνά Έλληνες στρατιωτικούς, μόνο και μόνο για να ακούει καλά λόγια από τον επίτροπο.
Έγραψε στο Twitter ο κ. Αβραμόπουλος. «Χαιρετίζουμε την απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στην Τουρκία, προσβλέπουμε στην επιστροφή τους. Σημαντικό βήμα για τις σχέσεις Τουρκίας-Ελλάδας και συνολικά της ΕΕ»

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...