Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018

Κωστοπαναγιώτου Η.: Ο Κόμβος Ανατολικής και Δυτικής Εισόδου Ιτέας εντάχθηκε στο Εθνικό Σκέλος του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ο Υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Στάθης Γιαννακίδης υπέγραψε την ένταξη στο Εθνικό Σκέλος του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων 14 έργων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, συνολικού προϋπολογισμού 13.228.802,05 ευρώ.

Πρόκειται για έργα υποδομών και εξόφληση δικαστικών που αφορούν διάφορες Περιφερειακές Ενότητες, μεταξύ αυτών η Κατασκευή Γυμναστηρίου Ψαχνών, η Αποκατάσταση Δημοτικού Σχολείου Κύμης, η Κατασκευή και Προμήθεια εξοπλισμού για τα υδατοδρόμια της Εύβοιας, η επιχορήγηση ΦΟΔΣΑ Στερεάς Ελλάδας για την προμήθεα κινητού εξοπλισμού ΧΥΤΑ Εύβοιας
Και ο Κόμβος Ανατολικής και Δυτικής Εισόδου Ιτέας (1.000.000€)

Το γραφείο Τύπου του Βουλευτή Φωκίδας Ηλ. Κωστοπαναγιώτου εξέδωσε Δελτίο Τύπου και αναφέρει τα εξής:
Σήμερα Τετάρτη 19/12/2018 ο Υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Στάθης Γιαννακίδης υπέγραψε την ένταξη στο Εθνικό Σκέλος του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων 6 έργων για τη Φωκίδα, συνολικού προϋπολογισμού 4.134.000 ευρώ.
Πρόκειται για σημαντικά έργα υποδομών για την περιοχή μας και συγκεκριμένα τα εξής:

  • 1) Βελτίωση Οδικού Κόμβου –Θέση ΒΙΟΠΑ Άμφισσας: 1.820.000 ευρώ
  • 2) Κόμβος Ανατολικής Εισόδου-Εξόδου Ιτέας: 1.000.000 ευρώ
  • 3) Βελτίωση του ισόπεδου κόμβου Τριταίας με Ε.Ο. Ιτέας-Ναυπάκτου 510.000 ευρώ
  • 4) Προστασία διαβρωμένων ακτών Τολοφώνας: 305.000 ευρώ
  • 5) Αποκατάσταση κτιρίου «Μακεδών» (Κίρρα): 124.000 ευρώ
  • 6) Αγορά οικοπέδου και κτιρίου για τη δημιουργία όρχου μηχανολογικού εξοπλισμού της ΠΕ Φωκίδας: 375.000 ευρώ
Ηλίας Κωστοπαναγιώτου
Βουλευτής Φωκίδας

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...