Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2019 ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΜΦΙΣΣΑΣ

Το Γενικό Νοσοκομείο Άμφισσας ενημερώνει τους πολίτες για το πρόγραμμα Εθελοντικής Αιμοδοσίας για τον Ιανουάριο 2019. Η Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Άμφισσας οργανώνει εθελοντικές αιμοληψίες, προκειμένου να διευκολύνει την προσέλευση των εθελοντών αιμοδοτών. Στηρίζεται στη μεγάλη ανταπόκριση των εθελοντών αιμοδοτών αλλά και στην πολύτιμη συμπαράσταση των Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών και των Τοπικών Φορέων.

Η Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Άμφισσας καλεί κάθε έναν και κάθε μια, που είναι υγιής, ηλικίας από 18 έως 65 ετών, να μη διστάσει να δοκιμάσει τη χαρά, να δώσει στον άγνωστο συνάνθρωπό του, το καλύτερο δώρο, ένα κομμάτι ζωής.
Το πρόγραμμα των επόμενων ημερών:
  • Παρασκευή 4, πρωί, στην Άμφισσα, σε συνεργασία με το Σ. Ε. Α. Άμφισσας «οι Άγιοι Ανάργυροι».
  • Πέμπτη 10, απόγευμα, στον Επτάλοφο, σε συνεργασία με το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Άμφισσας «οι Άγιοι Ανάργυροι.
  • Παρασκευή 11, απόγευμα, στη Γραβιά, σε συνεργασία με το σύλλογο Νέων Γραβιάς ‘’οι Φίλοι’’.
  • Τετάρτη 16, πρωί, στο ΤΕΙ Άμφισσας, σε συνεργασία με το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Άμφισσας «οι Άγιοι Ανάργυροι».
  • Παρασκευή 25. πρωί, στην Παραλία Διστόμου, με τους εργαζόμενους στο «Αλουμίνιον της Ελλάδος».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...