Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

ΦΕΚ 299 ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Επικοινωνούμε μαζί σας από τον Πολιτιστικό Σύλλογο και την Τοπική Κοινότητα Μαυρολιθαριτών Φωκίδας. Όλοι γνωρίζετε τον κίνδυνο που αντιμετωπίζουμε όταν ψηφιστεί το νέο χωροταξικό στις 12/02/2019 όπου το 45% της Φωκίδας έχει χαρακτηριστεί ως περιοχή αποκλειστικής μεταλλευτικής δραστηριότητας.


Οι φίλοι μας και συντοπίτες από το χωριό Καλοσκοπή έχουν ήδη καταθέσει ψήφισμα κατά του νέου χωροταξικού και ένα ένα τα χωριά και οι Σύλλογοι ακολουθούν το δρόμο τους υπογράφοντας και στέλνοντας το ίδιο ακριβώς ψήφισμα στο Δήμο Δελφών προκειμένου να κινητοποιηθούν όλοι με σκοπό την αναθεώρηση του νόμου.
Σας παρακαλούμε το ίδιο να πράξετε και εσείς βάζοντας ημερομηνία και ονομασία συλλόγου ή χωριού. Κατεβάστε το ψήφισμα πατώντας στο link EΔΩ
 
Σας ευχαριστούμε
Πολιτιστικός Σύλλογος των Απανταχού Μαυρολιθαριτών

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...