Παρασκευή 10 Ιουλίου 2009

.

Ολόκληρο το απόσπασμα από την ομιλία του προέδρου του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρη, στη Βουλή, με την συγκλονιστική καταγγελία για την κατασκευή βίλας εν ενεργεία υφυπουργού από τον Γ. Τρομπούκη έχει ως εξής:

"Φέρτε ένα νόμο εδώ στη Βουλή ότι απαγορεύονται οι αναθέσεις έργου. Να γίνονται όλες με διαγωνισμό και μάλιστα ανοιχτό μέσω internet. Επειδή όμως κάποιοι βολεύονται σ’ αυτή την Αίθουσα από δώθε και από κείθε, αναθέσεις. Αναθέσεις για το ένα, αναθέσεις για το άλλο, αναθέσεις για το τρίτο. Τι σημαίνει ανάθεση; Ανάθεση σημαίνει ότι τα παίρνουν οι ημέτεροι, ανάθεση σημαίνει «καπέλο».
Σας προκαλώ κύριε Υπουργέ, είσθε ο καθ’ ύλην αρμόδιος, να βγείτε αύριο και να πείτε ότι σε αυτή τη χώρα, σε αυτές τις προμήθειες που έγιναν τόσες τοις εκατό είναι με διαγωνισμό και τόσες με ανάθεση. Κακίζαμε και οι δύο μαζί κύριε Υπουργέ το ΠΑ.ΣΟ.Κ. για το κόλπο που έκανε στους Ολυμπιακούς Αγώνες, που έφερε τελευταία ημέρα, για να έχει ανάθεση και να πάρουν οι δικοί του τα έργα; Το κακίζαμε ναι ή όχι; Από την ίδια πλευρά, από τα ίδια έδρανα, κακίζαμε; Γιατί το ...
κάνατε εσείς σχολή αυτό το οποίο κακίζατε, του πράγματι κακού ΠΑ.ΣΟ.Κ.; Εσείς γιατί το κάνατε σχολή τώρα;
Και επιτέλους συμμαζέψτε τους Υπουργούς σας από τα σκάνδαλα. Όταν σκάει σκάνδαλο σε αυτή τη χώρα, όταν σκάει η βρωμιά σε αυτή τη χώρα, υπάρχει και ένας Υπουργός δίπλα. Το κύριο όνομα κύριε Υπουργέ, είναι ο κ. Τρουμπούκης, ο κατασκευαστής, που γράφει εφημερίδα σε πρωτοσέλιδο, ο οικονομικός εγκέφαλος κ.λπ. Ο κ. Τρουμπούκης λοιπόν έχει φτιάξει τη βίλα συναδέλφου σας Υφυπουργού της Νέας Δημοκρατίας, τώρα. Σύμπτωση; Μία φορά, σύμπτωση. Αλλά δύο και τρεις, είναι σύμπτωση; Όπου παλιάνθρωπος και από πίσω η Νέα Δημοκρατία. Ο κ. Τρουμπούκης...."

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...