Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΗΞΕΡΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ , ΑΛΛΑ ΕΠΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟ!

Τελικά αυτό που ειπώθηκε για τον Α. Σαμαρά, οτι  πέσαν οι μάσκες είναι αλήθεια. Μόνο που έπεσαν για όλους και για τον αρχηγό της κολοτούμπας τον Γ.  Καρατζαφέρη.
Αποκαλύφθηκε πέραν πάσης αμφιβολίας, ο  βρώμικος και κατευθυνόμενος ρόλος του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ Γ.Καρατζαφέρη, στην εγκαθίδρυση της πραξικοπηματικής κυβέρνησης της Τριμερούς Επιτροπής στη χώρα μας με 
επικεφαλή τον κο Παπαδήμο.
Όπως θα παρακολουθήσετε στο βίντεο που ακολουθεί, ο Ελληναράς  αρχηγός του ΛΑΟΣ, από τη μια πλευρά, να καταγγέλει τους ΡΌΤΣΙΛΝΤ, ΜΟΡΓΑΝ και ΡΟΚΦΈΛΕΡ δηλ. τα αφεντικά της Τριμερούς Επιτροπής, τη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ και τα κερδοσκοπικά συμφέροντα κι από την άλλη να αγωνίζεται, εδώ και χρόνια ειναι αλήθεια, με κάθε δυνατό τρόπο να μας...σώσει, φορτώνοντάς μας ως "σωτήρα" το διακεκριμένο μέλος της Τριμερούς, κο Λουκά Παπαδήμο!!!



Τελικά, κρίνοντας εκ του αποτελέσματος τα κατάφερε. Η Ελλάδα απέκτησε χωρίς την συγκατάθεση του λαού της, αλλά με την στήριξη των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑ.Ο.Σ, συνεπικουρούμενων απο τα καθεστωτικά ΜΜΕ-ΤΡΑΠΕΖΩΝ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ,
νέο πρωθυπουργό.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...