Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Ευρωγκρούπ: Κατέληξαν τελικά σε συμφωνία

Οι Υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης κατέληξαν σε συμφωνία για ένα ζωτικής σημασίας  δεύτερο πακέτο διάσωσης της   υπερχρεωμένης Ελλάδας.
Η συμφωνία ανακοινώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης από τον Jean-Claude Juncker, πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου και πρόεδρο των υπουργών οικονομικών της ευρωζώνης.
Ο κ. Juncker δήλωσε ότι η "εκτεταμένη" συμφωνία θα οδηγήσει σε "μια πολύ σημαντική μείωση του χρέους για την Ελλάδα» και θα εξασφαλίσει το μέλλον της εντός της ευρωζώνης.
Και πρόσθεσε: «Η Ελλάδα έχει ανακοινώσει ότι θα επιδιώξει να εισαγάγει την έννοια της απόλυτης προτεραιότητας των πληρωμών εξυπηρέτησης του χρέους στο νομικό της πλαίσιο  μέσα στους επόμενους δύο επόμενους μήνες και στη συνέχεια στο σύνταγμά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...